• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım ediiiiiiiiiiiiinnnnnn kızlar lütfeeeennn (RESİMLİ)

betulmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
166
3
96
İstanbul
KIZLAR RÖFLE YAPTIRICAM KARAR VEREMİYORUM BUĞDAY TENLİYİM SİZCE HANGİSİ GÜZEL OLUR
:emir_bebek: LÜTFEN YARDIMMMMM EDİN KIZLAR RESİM VARSA PAYLASIN KIZLARhihoyyyt
Eki Görüntüle 42926

$adsız2.jpg

$adsız3.jpg

Eki Görüntüle 42929

Eki Görüntüle 42930

ilk resmin taban rengi çok güzel ama sarıları çok açık sarı olmuş o yüzden sevmedim.4. resim çok doğal durmuş hoşuma gitti.son resmi de beğendim.

canım ben hiç kullanmadığım için resim ekleyemicem ama bence çok koyu tenli değilsen yakışır. sinem kobal da buğday tenli mesela ama yakışmış bence..

Bugday tenliysen 4. siradaki resim tam uyar tenine,,
Ötekileri bugday tende siritir ama 4 tam uygun bir renk naturel.

bende aynı dertten muzdaripim canım 3-4 gündür araştırıp duruyorum bende buğday tenliyim ve kuaför fobim de olduğu için güvenemiyorum istediğim şekilde olurmu olmazmı diye bende beğendiğim resmi koyayım ama sinem kobalın saçlarını beğeniyorum eğer yaptırırsan saçlarının şimdiki halini birde yaptırdıktan sonraki halinin fotolarını çek de koy buraya bende öyle yapıcam

Eklentiler

• $sac_modelleri012_1242053773[1].jpg
    $sac_modelleri012_1242053773[1].jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu renk bana aŞırı aÇık ben bu kadar sarı ıstemıyorum dıkkat ettıysen benım resımdakıler daha koyu eĞer karar verebılırsem yaptırıcamda

canım merhaba bu kadar stres yapma benim saçlarım kaç senedir kızıldı aynı sen gibi karar veremedim delircektim röfle için ama korkuyordum.kuaföre gittim merak etme dedi beğenmessen düz renge boyayıp ücret almayacağını söyledi.bir yaptı inan gözlerime inanamadım.kuaförünü iyi araştır ve baştan konuş birde kullandıkları malzemeler önemli iyi markalar doğal duruyor.baştan pazarlığını yap canım.iyi şanslar

valla resim varsa kendi röflenin atarmısın ben gerçekten karar veremiyorum boya üstüne boyada yıpratmak istemiyorum:uhm:

canım merhaba bu kadar stres yapma benim saçlarım kaç senedir kızıldı aynı sen gibi karar veremedim delircektim röfle için ama korkuyordum.kuaföre gittim merak etme dedi beğenmessen düz renge boyayıp ücret almayacağını söyledi.bir yaptı inan gözlerime inanamadım.kuaförünü iyi araştır ve baştan konuş birde kullandıkları malzemeler önemli iyi markalar doğal duruyor.baştan pazarlığını yap canım.iyi şanslar

senin adına sevindim sen şanslıymışsın ama ben kuaförlere güvenmiyorum artık ancak röfle denen şeyide kuaförden başkasına yaptıramazsın kaç gündür oturduğum semtte iyi röfle yapan kuaför arıyorum hatta burda konusunu bile açtım sen hangi semtte oturuyorsun canım kuaförünün adı ne söyleyebilirmisin

Ben ilk resmide beğendim ama 3 ve 4 daha doğal duruyor..Zaten birebir aynı çıkaz o sarılar..Eğer eşin çok sarıyı sevmiyorsa bence röfle yerine balyaj yaptır..Balyaj daha bir bal rengi oluyor..Röfle direk sarı olur..

Back