yardim edicek kimse yokmu ?

Kıstten dolayi olabilir dedi mi doktor ya da herhangi bir ilaç kullanıyorsanız o da yapabilir çocuk mu düşünüyorsun bu yüzden mi üzülüyorsun

Cocuk olmasini cok istiyorum ama ne oldugu belli degil. Acildeki doktor acillik bi durumun yok polikilinige git dedi ultrasona baska bi doktor girdi zaten hic bi ilac kullanmadim.

Cocuk olmasini cok istiyorum ama ne oldugu belli degil. Acildeki doktor acillik bi durumun yok polikilinige git dedi ultrasona baska bi doktor girdi zaten hic bi ilac kullanmadim.
Cnm benimde benzer bir durum olmuştu hamile kalamıyordum zaten tedavi görüyodum o dönem hatta ilk önce yerleşme kanaması sandım sonra devam edince doktorum biyopsi yaptı yani rahimde parça alındı küçük bir operasyon ve rahimde polip olduğu ortaya çıktı geçen yıl kasım ayında polip alındı bu yıl kasımda çok şükür hamile kaldım 4 yıl boyunca uğraştık

Keske benimki cocuk olsa da icim rahatlasa annemdede vardi ama annem rahimde yara var diyordu parca falan alinmis annemden. Ben sadece ultrason ve kan testi yaptirdim. Bende hamile kalamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…