• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Ederseniz Sevinirim Kızlar

melekelebek

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
5
1
8
34
İstanbul
Merhaba bayanlar. Ben aranızda yeniyim. Ve galiba genç kız oluyorum. 14 yaşıma girmeme rağmen ergen olmamış bulunmaktayım ama sorun yok sanırım bizim genetikte varmış geç ergenlik, hiç de fena değil böylesi. :46: Haliyle vücüdumda tüylenmeler de başladı ve ben ilk defa alacağım tüylerimi ve sizden fikirlerinizi bekliyorum. Bikini bölgesi ve kol altı için. Jilet istemiyorum ama ağdadan da korkuyorum. Veetin tüy dökücü kremleri vamış onlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu arada yüz bölgesi için de epilasyon düşünüyordum ama yaşım hakkında şüphelerimiz var annemle. Bu konuda da beni aydınlatırsanız çook sevinirim. Umarım fazla açık sözlü konuşup da midenizi bulandırmamışımdır. Şimdiden hepinize teşekkürler. :34:

Merhaba bayanlar. Ben aranızda yeniyim. Ve galiba genç kız oluyorum. 14 yaşıma girmeme rağmen ergen olmamış bulunmaktayım ama sorun yok sanırım bizim genetikte varmış geç ergenlik, hiç de fena değil böylesi. :46: Haliyle vücüdumda tüylenmeler de başladı ve ben ilk defa alacağım tüylerimi ve sizden fikirlerinizi bekliyorum. Bikini bölgesi ve kol altı için. Jilet istemiyorum ama ağdadan da korkuyorum. Veetin tüy dökücü kremleri vamış onlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu arada yüz bölgesi için de epilasyon düşünüyordum ama yaşım hakkında şüphelerimiz var annemle. Bu konuda da beni aydınlatırsanız çook sevinirim. Umarım fazla açık sözlü konuşup da midenizi bulandırmamışımdır. Şimdiden hepinize teşekkürler. :34:

canım tüy dökücülerin jiletten farkı yoktur bence sen ağdayı yavaş yavaş yaparsan alışırsın hem kökten de cılız çıkarlarr....yüz bölgesi derken çene mi bıyık bölgesi mi ?

Merhaba hoşgeldin canım :) Ne mide bulandırması bunlar doğal konular :9: Krem tavsiye etmem kremle aldığın zaman 2-3 gün sonra tüyler tekrar çıkmaya başlıyor. Annenle birlikte ada yapabilirsiniz ya da bir kuaför salonuna gidebilirsin. Epilasyon derken lazer demek istedin sanırım. Onun için yaşın küçük. Bildiğim kadarıyla 18 yaşından sonra olması daha uygun. Tüyler tam olgunluğa erişmiş oluyor o yaşa kadar :12:

en rahat yöntem ağda, ben senin yaşındayken bikini bölgesine jilet ve tüy dökücü krem kullanmıştım ve tüylerin kenarlara doğru yayılmasına neden oldu. o nedenle bikini bölgesine el ağdası ve ılık ağda yapabilirsin. sir ağdayı bikini bölgesine önermem. bacaklara en iyi sir ağda olur. koltukaltına da ılık ağda iyi olur, sir ağda önermem. sir ağdayı koltukaltına ve bikini bölgesine önermememin nedeni, kararma yapması ve yağ ile temizlendiğiiçin hijyenik bulmamam. bıyıkları ise sir ağda veya iple aldırabilirsin, hangisi sana pratik geliyorsa...

Back