Saç Rengi ve Saç Boyama yardım ederseniz çok ama çok ama çok sevinirim :):)

hande90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
8
0
36
Bursa
slm kızlar öncelikle merhaba ben bu siteye yeni üye oldum adım hande ve 20 yaşındayım sanırım küçük bir sorunum var ve yardım ederseniz sevinirim ben saçlarım karamele boyamıştım uzun sürede kullandım çok hoş bir renkti ancak sıkıldım ve sarıya boyamak istedim saçlarımdaki karamel boya akmış olduğundan uçlarını kestirdim ve altın sarısı boyadım uçlarında çok az bir koyuluk kaldı ancak ben altın sarısı saç rengini beğenmedim ben daha açık bir sarı bekliyorken hayal kırıklığına uğradım biraz şimdi küllü sarıya boyamak istiyorum çok hoş ve tatlı bir renk ama uçlarındaki koyuluklardan kurtulmak istiyorum kestirme imkanım yok çünkü çok kısalcak oryalde kullanmak istemiyorum belki yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm yıpratmadan nasıl açabilirim şimdiden teşekkürle rhee bide unutmadan altın sarısının üstüne küllü sarı tutar dimi... :)

canım igoranın boyaları var 10 dakikada saçı 3-4 ton açan çok güzel onlardan al bence igora zaten saçı yıpratmıyor önce uçlarına sür bir 5 dakika beklet sonra diğer taraflara sür o şekildede 10 dakikayı geçmeden beklet igora çok iyi bir boya her markayı kullandım ama en güzeli o yumuşacık oluyor saçların yeni boyamama rağmen

teşekkür ederim canım igora kullanmamıştım daha önce ama denemeye değer dediğin gibiyse peki bahsettiğin igoranın açıcısımı cnm

Ah o uçlar
Hiçbi zaman istenilen renk olmazlar

Saçının diğer kısımlarını %6 lık oksidanla uçlarını %9luk oksidanla boya rengi dengelersin.
Açıcı da uygulayabilirsin sadece uçlara,kısa bi süre bekletirsin çok da yıpranma olmaz diye düşünüyorum.
Resim ekleseydin daha net yorum yapabilirdim ...

teşekkür ederim canım igora kullanmamıştım daha önce ama denemeye değer dediğin gibiyse peki bahsettiğin igoranın açıcısımı cnm

ladyevil doğru söylüyor bak onun dediği gibi yapabilirsin igora her yerde satılmıyor canım market boyası değil kuaför malzemeleri satan yerlerde satılıyor ama o bayanın yerini hiç biri tutmuyor hepsini denedim çünkü. ve çok fazla çeşit sarısı var arkadaşım sarı bej rengine boyadı çok güzel oldu resmi olsa eklerdim. istanbuldaysan eminönünde zaza han var oradan al orası kuaför malzemeleri satılan bir han hani dışardan aldığın maskeleri makyaj malzemelerini boyaları mavi su kullanıyorsan onu ordan çok ucuza alabilirsin toptan fiyatına satıyorlar ben herkese öneriyorum :)

teşekkür ederim öneri için resim koyucaktım ama resimlerin hiç birinde uçlarındaki renk farkı çıkmamış.

teşekkür ederim canım bursada yaşıyorum ama kuaför malzemesi satan bir yer biliyorum sanırım ordan bulabilirim ladyevil arkadaşımın dediği yöntemle açıp igorayla boyamayı düşünüyorum denemem lazım kesinlikle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…