Sivilceli Ciltler Yardım edersen pişman olmazsın

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Sambame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
72
0
merhabalar burnumun yanında bir sivilce çıkmıştı geçenlerde beyaz uçlu okulda arkadaşlarım çok kötü duruyo patlatsana filan dediler bnde onların sözüne uydum patlattım şimdi et beni gibi bişey oldu.. mafoldumben dün anneme napayım dedi pamuga kolonyayı batır orana bastır dedi bnde bastrdm sabah kalktıgımda o şey biraz patlamş gbiydi yani etrafnda kanlar vardı snra onu kolonyalı pamukla temizledim tekrar bastırdm snra derisi kalktı kanamaya başladı kanamayı durdurdm başka bi kolonyalı pamukla derisi çıktı gitti şu an küçük deri parçası var gibi bişey kırmızı renkte onu napmam gerek YARDIM EDEBıLıR MıSıNıZ

Canım benimde oldu geçen hafta bende patlattım görüntüsü falan çok kötü duruodu. Cesaret edip burada bi arkadaşımızın söylediği antibakteriyel jel sürme fikrini uyguladım. Sürdükten sonra 2 güne kadar geçti, cesaret edebilirsen dene. Edemezsende; limonla elma sirkesini karıştırıp sür... Umarım biran önce geçer.. :1rolleyes:

ya bence doktora görün morelini bozmak istemem ama bizim komsunun yanağında çıktı sivilce 6 ay geçmedi doktora gitti kanser belirtisiymiş aldılar şimdi öle duruyo seninkide baya farklılaşmış hani kötü demek istemem ama bence doktora görün sen elleme

makyajla kapatabilirsin kizarikligi,yesil concealer sur,uzerinede normal fondoten veya pudrani..
fazlada oynama,sonra leke falan kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…