• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edermisinz?1ay sonra kuzen düğünü!! ne giyebilirm.

nnisanyagmuruu

ooO♥Sensiz Olmaz♥Ooo
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
8.505
3
356
İzmir
canlarım şimdik sizden yardım istiyorum.çok şaşkın falanım yani.açtığım konulardan bilenler bilir.azcık sorunlu,stresli,yoğun ve yorgun günler geçiriyorum.-tatlicadiarzu-bi önceki günün çatışmasından sora sözlümle sarmaş dolaşız.her zmn oldğu gibi.Şeniz hiç bi sorun yokopuyorumnanaktan
neysem bugün öğlen eski evlerine boya yapmaya gitmişler anneleriyle.yarın yeni kiracı girecekmiş.ev bizim evin arka sokağında(o eve gelin olabilirm).hemen yemeğimi yiyip gittim.anne sandalye bulmaya gitti. ve o arada kuzeninin düğününden bahsetti bana. 25 temmuzda düğünü var. dedimki gelemem belki. tabiki geliceksin dedi.sana güsel bi elbise alıcaz dedi. sora kuaföre gidicez bnm beğendiğim geçen seferki gibi çektirdiğin fönü çektircez,güzel hafif birde makyaj yaptınmı tamamdır.takıcam koluma seni ailemin yanına götürücem,görmeyenlerde görürler artık dedi.:1shok::asigim: şimdiden heyecan sardı yani.annemin sağlığında sorun olmadığı sürece gidicem ama kıyafet lazım bana. ne alıcam yada diktircem. napcam bilmiyorum. saten parlak bişi olmucak. kısa olacak. ama mini değil. hoş güsel bi model olsun istiyorum.uçuk kaçık olmasın.gerekirse elbiseyi diktiririm.babamın kuzeni var bide annemin arkadşı var bu konuda tecrübeli.diker onlar. ama model lazım.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden kafamda net olsun yani.hemen ayarlıyıp kenara koyayım.malum annemin tedavisiylede ilgileniyorum.planlı yapıyorum bu aralar hep işlerimi...

Back