Yardim edermisiniz ??

Hayalkurmak

Meleqim gel artik
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
153
39
18
31
kizlr yardim edermisiniz bi sorum olcakti ?
Benim bu 3.cu tup bebek tedavim
Transferimin 6 .gunundeyim dun ve bugun kahverengi bole siyah gibi sildilce peceteye gelen bi akinti geldi yani ust ustte sildilce baya belli leke 2 ci tedavim kimyasal oldu ala onda hic leke gormedim tedirgin olmaya basladim birde namaz kiliyorum oturarak kiliyorum devam etsemmi namazima akintiya ragmen bilemedim lutfeen cevap bekliyorum tskler simdiden ..?

namazı oturarak kıl bence bi şey olmaz.kanaman hala devam ediyo mu
Yok etmiyor sabah geldi silînce sadece gunluk pet kullaniyorum onda birsey yok sadece sildigimde baya koyu kahve renk geldi 3 kere sildim emin olmak icin 3 dede leke geldi simdi gusul almadan kilabilirim demi ?

canım koyu renkse korkma.tabi tüp bebekte de yerleşme kanası olabiliyor.abdest konusunda yanıltmayayım istersen bekle kazasını yaparsın sonra.yerleşme kanası koyu renk olur.inşallah öyldirml.olumlu yada olumsuz haberini bekliyorum.hakkında hayırlısı.sevgiler

Sagol canim yardimin icin evet bende oyle yapacagim kazalarimi kilacagim sonra bu sekilde rahat edemiyorum .. Insallah oyledir yerlesme kanamasîdir insallah hyrlisi...

Evet cook koyu bi reeénk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…