• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Yardım Edermisiniz

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
merhaba..
benim gogusumun arasında hafif cıkık kemigim var ve batıyor yan yatarken canımı cok yakıyor ara ara ama kendimi bildim bileli o kemik cıkıktır bugun cok fazla acı hissediyorum nefes alp verirken acıyor sıkısıyor gogsum ben doktora gidicem hangi bolumden randevu almam lazım ortopedimi yoksa gogus hastalıklarımı

ben randevu isini hallettim :34:
kafama takıldı bu kemik olayı ben hep herkesde oyle sanıyordum ama degilmis varmı bnm durumumda olan :44:

önce göğüs hatalıklarından alman lazım diye düşünüyorum arkadaşım.. o kemik dedğin şey ciğerlere baskı uyguluyormu uygulamıyor mu diyerek. daha sonra zaten yönlendirme yaparlar

merhaba..
benim gogusumun arasında hafif cıkık kemigim var ve batıyor yan yatarken canımı cok yakıyor ara ara ama kendimi bildim bileli o kemik cıkıktır bugun cok fazla acı hissediyorum nefes alp verirken acıyor sıkısıyor gogsum ben doktora gidicem hangi bolumden randevu almam lazım ortopedimi yoksa gogus hastalıklarımı

bana ortapediye gitmen gerekir gibi geldi,omuriliktende kaynaklı olabilir diye düşündüm.yani baskı yapıp kemik çıkmış olabilirmi?
çok geçmiş olsun

merhaba..

benimde göğsümün ortasından hafifi yukarda gerdana doğru çıkıklık var ama acı yok:26: doktora göründükten sonra durumunu paylaşırmısın canım merak ettim çok geçmiş olsun bu arada

biraz geç oldu ama yazayım. daha dün aynı şikayetten gittim. göğüs hastalıkları değil göğüs cerrahına gitmek lazım. göğüs kemiğinin ucu hafif eğriymiş. bende hamilelikten sonra oldu. ciddi bir şey değilmiş. ama çok ağrı yapar rahatsız ederse küçük bi kesi yaparız alırız o kısmı dedi. bende ağrı falan yok çok şükür rahatsız da etmiyor. o yüzden gerek duymadım. geçmiş olsun..

merhaba..

Geçmiş olsun cnm. Göğüs cerrahına gitmen lazım

Back