Yardım edermisiniz

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
296
İstanbul
Merhaba benim yaşım küçük dolayısıyla bu konularda çok az bilgi sahibiyim ama aklıma takılan bir sorunum var :2: bu yaz adet dönemim olmamasına rağmen az bir kanama yaşadım çok hafifte acı neden olabilir cinsellikle alakam yok ama bekaretin dış nedenlerle bozulabildiğini duydum öyle bir şey olabilir mi beni yaşadığım kanama lütfen yardım edin :2:

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır reglim gayet düzenli bir sıkıntı yok sadece regl dışında çok az bir kanama yaşadım onu merak ediyorum :18:

Bekaret öyle ha diyince bozulan bir şey değildir.
Buna neden olabilecek bir kaza falan olmadıysa sorun etme..

eger bir yerden düşmediysen yada darbe felan almadıysan birşey olmaz yani deiğer arkadasın dediği gibi kızlığını bozacak bir olay yaşamadıysan bir kaza sorun olmaz o her bayanda dönem dönem olur belki çok yorulmuşsundur yada üşütmüşsündür yada üzüldüğün birsyde olabilir o nedenle olmuş olabilir

Merhaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
Ben erkek arkadaşımla ilişkiyle girdim.İlk defa oldu ve ben kendimi çok sıktım.Tam olarak bi işki olmadı sanırım.İçime boşalmadı zaten.Ama ben eve gittiğimde hafif pıhtılaşmış kanama vardı.Adet kanamam 2-3 gün önce bittiği için ben ondan kaynaklandığını düşündüm.Fakat sabah kalktığımda çok canım yanıyordu ve kanama vardı.Kızlık zarım bozulmuşmudur?Doktora gitmeden bunu anlayabilirmiyim.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz...:2:

dr. agitmeden hiçbir şekilde öğrenemezsin ve kızlığının bozulmuş olma ihtimali var yani erkek arkadaşının içine boşalıp boşalmaması farketmez kendimi kastım diyorsun yani ilişki oldumu olmadımı bunun farkındasındır heralde eğer ilişki olduysa büyük ihtimalle bozulmuştur benim anlamadığım sonuçta böyle birşeye karar verip uygulamaya geçerken bozulacağınıda göz önünde bulundurmuşsundur eğer bozulmuş olması senin için önemliyse neden böyle birşeye kalkıştın yada bozulması senin için önemsizse neyi merak ediyorsun
değiğim gibi biz bozulmuştur yada bozulmamıştır diye yalnızca fikir beyanında bulunuruz buda senin işine yaramaz kesin sonucu öğrenmek için bir jinekolağa muayene olmanı tavsiye ederim

için rahat olsun korktuğun gibi bişey yok ama yinede böyle ara kanamalar yaşarsan birdaha dr git ihmal etme belki bir rahatsızlığın belirtisi olabilir ama bir kereye mahsus olduysa önemsiz strese bağlı olabilir ama bekaretinin bozulması gibi bir durum söz konusu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…