• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yardım edermisiniz? :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

moonquin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
251
7
46
40
Manisa
bebeğimin yanağında 50kuruş büyüklüğünde diyim kızarıklık var, pütürlü, doktor daha önce eumovate ve hametanı birlikte sürmemi söyledi, 5 günden fazla kullanma dedi. geçmedi, tekrar götürdüm verebileceğim başka şey yok dedi, daha fazla kullanabilirsin dedi geçmedi. kaç gün kullanırsam kullanayım asla tam olarak iyileşmiyor :43: kızarıklığı baya kayboluyor ama bıraktığım an hemen geri ıkıyor ve 2 gün içinde eski haline geri geliyor. manisada yada izmirde iyi bir hastaneye götürmek istiyorum, şimdilik özele çıkartamam, aslında bi araştırma hastanesine götürmeyi tercih ediyorum. siz neyi önerirsiniz? özellikle randevuyla çalışan olursa daha çok tercihimdir. çünkü ben manisa merkezde değilim, ilçedeyim, sabahtan çıkıp sıra almam zor gibi. birde direk cildiyeyemi çıkarsam yoksa önce çocuk doktoruna mı götürsem* bebğim 6 aylık... :43:

benm kızımdada oluyodu alerji yapmıştır yediği bir şey üzülme hipokort krem var çok çok az gece yatmadan önce ince şekilde sür 2-3 güne geçer fazla sürme ve 5 günü geçmesin ama alerji yapan şeyi bul

benm kızımdada oluyodu alerji yapmıştır yediği bir şey üzülme hipokort krem var çok çok az gece yatmadan önce ince şekilde sür 2-3 güne geçer fazla sürme ve 5 günü geçmesin ama alerji yapan şeyi bul

doğduktan çok kısa bir süre sonra ortaya çıktı, o zaman henüz ek gıdaya geçmemiştik, sadece beni emiyordu, birde sütüm yetmediği için aptamil veriyordum. aptamilden desem bile aptamili keseli çok oluyor. şimdi ek gıdalar alıyor, yediğim şeylerden az çok yiyor... alerjik olduğunu sanmıyorum çünkü son zamanlarda içi az birşey irin oluyıor sonra yaraya dönüşüyor kaabuk bağlayıp düşüyor... sonra yine irin oluyor. bana kalırsa daha ziyade mikrobik gibi...

Back