Yardım edermisiniz

gulsenay

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
171
14
23
15-19 Ocak arası regldim bugün doktora gittim yumurtlama günüm 16. Güne denk geliomus 33 gün süren dongum var ovulasyon testi aldım bir gün sonra hamile kalma olasılığı diyor uygulama yani ovulasyon günüm başlıyor 31 Ocak yumurtlama günüm ovulasyon testine ne zmn başlamalıyım ve nasıl kullanmalıyım sonuç iki çizgi çıkarsa nasıl yol izlemeliyim.bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Bugun reglinizin 5.gunu sanirim degilmi? Son adet bitimi 19 ocak ise?

Ilk defa kullanicaksan hemen baslamani tavsiye ederim birde servikal mukus takibi yap mukus geldikten 2 veya 3 gun snra pik oluyor servikal mukus yumurtanizin olgublastigini soler..

Tcizgisi c ile aynı renk ise pozitif t cizgisi cden daha koyu ise piktir.. pik veya pozitifi gordugunde o 1haftayi iyi degerlendr

Ayricada regli app uygulamalari çöp herkes farkli yumurtluyor 28 gunde bir yumurtlayan kadinlar icin tasarlanmis ben kendimden ornek vereyim 25.gün yumurta gordum bugun 34 gunum saglikli haberlerimiz olsun

Birşey daha sirabilirmiyim bugün kadın doğuma gittiğimde 3 mm çıktı yumurtalığım doktora sormayı unuttum 31 inde yumurtlamam var ve günde 1-2 mm buyuyomus yumurta çatlaması için 18 olması lazımmış Google da öyle yazio ben klomen aldım yumurta gelişmesi için sanırım onu kullanmaya başlasam birşey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…