Çocuk Hastalıkları yardım edermisiniz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dilek32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
122
1
42
kızlar ya oğlumun gözünden irin geliyor ve gözü kızarık sizce niye olabilir ve ne yapmam ggerekiyor doktora götüremiyorum çünkü çalışıyorum üşütmeden olabilirmi bebişi böyle olanlar varsa bana yardım etsinler arkadaşlar lütfen

güzelim, oğlunun gözü iltihaplanmış. antibiyotikli damla kullanman gerekiyor. vakit kaybetmeden bir şekilde doktora götür diğer gözüne sıçramasın. yavrucağı da eziyetten kurtar çok acır çünkü. geçmiş olsun canım.

Kendi kendine geçmesini beklersen geçer geçmesine ama allah korusun kalıcı bir hasar bırakmaması önemli ,bence derhal doktora götür,çocuklarımızın sağlığını ihmal etmeyelim,böyle şeyler ufak gibi gözükebilir bizlere ama önemli olabilir.

kızlar halleddim izin alabildim önemli bişey yokmuş damla verdi hepinize teşekkür ederim

geçmiş olsun dilekcım allah beterinden korusun sevindim bi şeyi olmadığına

geçmiş olsun dilekcim bu arada bir tavsiye damla sürmeden önce bebeğinin gözünü ılık çay demiyle temizle ve damlayı ondan sonra kullan

huselim teşekkürler öyle yaptım arkadaşım çay ve gülsuyunun çok faydası oldu hepiniz sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…