- Konu Sahibi sensizolmazkiii
-
yaklaşık bir senedir düz koyu kahve rengi halı kullanıyorum mutfağımda..inanın ki çok rahatım..bence bu halılardan ziyade düz siyah bir halı hem daha sade hemde kullanışlı olur...halının koyuluğunu gidermek için geri kalan heşeyi masa sandalyeler dahil beyaz tutarsanız bence hoş olur...arkadaşın önerdiği masa çok güzelmiş..bana da fikir oldu...konuyla alakasız ama mutfak tezgahınızın ne olduğunu söyleyebilirmisiniz..bende beyaz tezgah arayışındayım da...
Merhaba arkadaslar yardımcı olurmusunuz cok sevınırım kararsız kaldım bu halı ve masalar arasında kararsız kaldım yardım lütfen
Mutfagım sıyah beyaz resımdede goruldugu gıbı
Eki Görüntüle 659929 Eki Görüntüle 659930 Eki Görüntüle 659931
Perdem ıse zebra stor su anda dıkılıyor modelı ve rengi tam boyle olmasada buna cok benzıyır fakat rengi daha acık gri simli gri...uclarında boncuklar olcak
Eki Görüntüle 659932
BEgendıgım ve kararsız kaldıgım halılar ıse bu sekılde...Aslında halılardan en cok bunları begenmıstm 3-4-6 numarada olanları...Fakat dıgerlerıde cok hosuma gıttı ve halılardan 3 olanı cok mu mutfagıma karısık olur dıye düşündüm cünkü perdede aynı desen fayanslarda aynı desen bı de halıda oyle olursa cok mu bogar dıye düşündüm ama kararsız kaldım...Bir de mutfak esyalarımın cogunlugu ceyızıme aldıklarımın kırmızı renkte...
Resmın ustune tıklayıp daha net gorebılrısınız modellerı
Eki Görüntüle 659933
Masa seceneklerı ıse sunlar...halı ıle tamamlayıp karar vermem lazım yukarıda mutfagımı ve perddemı ekledım...halı ve masa ıcın sızden yardım ıstıyorum lütfen nasıl guzel bı kombın yapabılırım ?
Eki Görüntüle 659947 Eki Görüntüle 659946 Eki Görüntüle 659945 Eki Görüntüle 659942 Eki Görüntüle 659948
Merhaba arkadaslar yardımcı olurmusunuz cok sevınırım kararsız kaldım bu halı ve masalar arasında kararsız kaldım yardım lütfen
Mutfagım sıyah beyaz resımdede goruldugu gıbı
Eki Görüntüle 659929 Eki Görüntüle 659930 Eki Görüntüle 659931
Perdem ıse zebra stor su anda dıkılıyor modelı ve rengi tam boyle olmasada buna cok benzıyır fakat rengi daha acık gri simli gri...uclarında boncuklar olcak
Eki Görüntüle 659932
BEgendıgım ve kararsız kaldıgım halılar ıse bu sekılde...Aslında halılardan en cok bunları begenmıstm 3-4-6 numarada olanları...Fakat dıgerlerıde cok hosuma gıttı ve halılardan 3 olanı cok mu mutfagıma karısık olur dıye düşündüm cünkü perdede aynı desen fayanslarda aynı desen bı de halıda oyle olursa cok mu bogar dıye düşündüm ama kararsız kaldım...Bir de mutfak esyalarımın cogunlugu ceyızıme aldıklarımın kırmızı renkte...
Resmın ustune tıklayıp daha net gorebılrısınız modellerı
Eki Görüntüle 659933
Masa seceneklerı ıse sunlar...halı ıle tamamlayıp karar vermem lazım yukarıda mutfagımı ve perddemı ekledım...halı ve masa ıcın sızden yardım ıstıyorum lütfen nasıl guzel bı kombın yapabılırım ?
Eki Görüntüle 659947 Eki Görüntüle 659946 Eki Görüntüle 659945 Eki Görüntüle 659944 Eki Görüntüle 659943 Eki Görüntüle 659942 Eki Görüntüle 659948
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?