• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edermısınız ? Zamanım kalmadı karar vermem lazım hangi halı ve masa (resımlı)

sensizolmazkiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
37
0
16
Ankara
Merhaba arkadaslar yardımcı olurmusunuz cok sevınırım kararsız kaldım bu halı ve masalar arasında kararsız kaldım yardım lütfen

Mutfagım sıyah beyaz resımdede goruldugu gıbı

$20130217_112823.jpg $20130217_112826.jpg $20130217_112832.jpg

Perdem ıse zebra stor su anda dıkılıyor modelı ve rengi tam boyle olmasada buna cok benzıyır fakat rengi daha acık gri simli gri...uclarında boncuklar olcak

$view;_ylt=A0PDoQz23EJRyzgA15OJzbkF.jpg

BEgendıgım ve kararsız kaldıgım halılar ıse bu sekılde...Aslında halılardan en cok bunları begenmıstm 3-4-6 numarada olanları...Fakat dıgerlerıde cok hosuma gıttı ve halılardan 3 olanı cok mu mutfagıma karısık olur dıye düşündüm cünkü perdede aynı desen fayanslarda aynı desen bı de halıda oyle olursa cok mu bogar dıye düşündüm ama kararsız kaldım...Bir de mutfak esyalarımın cogunlugu ceyızıme aldıklarımın kırmızı renkte...

Resmın ustune tıklayıp daha net gorebılrısınız modellerı

$66402_320145854775434_954316368_n.jpg

Masa seceneklerı ıse sunlar...halı ıle tamamlayıp karar vermem lazım yukarıda mutfagımı ve perddemı ekledım...halı ve masa ıcın sızden yardım ıstıyorum lütfen nasıl guzel bı kombın yapabılırım ?

$mondi---900 tl (6).jpg $mondi---810 tl (4).jpg $mondi---810 tl (3).jpg $Remix%20Mutfak%20Masa%20Sandalyesi-4(1).jpg $ImajMutfakMasaSandalyesi3.jpg $ayazmtfk24061202-1540x840.jpg $mondi---900 tl (7).jpg

Son düzenleme:
canım bence halını açık renkli almamaya özen göster... atıyorum grisi siyahı fazla olan beyazı ise az olan renkte bir halı tercih etmeniş tavsiye ederim nedeni ise; illaki yemek yaparken yere birşeyler dökülüyor iz kalmasın ve hemen lekelenmesin diye bence bu şekilde almalısın bende mutfagıma açık renk halı alacaktım sonra vazgectım iyikide vazgecmişim mutfak halım hala ilk günkü gibi :) masalardan ise bence 3. olanı tavsiye edebilirsin benim çpok hosuma gitti açıkcası ..

iyi günlerde kullan canım

Öncelikle hayırlı olsun. 2. Halı ve 3. Fotoğraftaki masa çok hoşuma gitti

Ben masa olarak baştan ikinciyi beğendim siyah sde olanı yada koltuklu beyaz masa takımını. halılar iççin bir şey dyemecim bana göre çok göz alıyor nasıl desem karışık geldi benim fikrim bu. kolay gelsin

Halı mutlaka bunlardan biri olacaksa, bence 6. halı. Deseni mutfaktaki perde ve seramikle benzeşiyor gibi geldi bana. İlave bir desen olmasındansa böylesi bana göre daha göze hitap eder.

Ancak, bir arkadaş da belirtmiş bu tip halıları temiz tutmaktn yana problem yaşayabilirsiniz. Düz zeminler lekeyi belli eder, hele açık renk ise daha da uğraştırır sizi. Lekeleri en iyi kamufle eden kırçıllı zeminler, ama o tip zevkinize uygun bir şey bulabilir misiniz bilmiyorum.

Masaya gelince, masaların desenleri pek hoş, ama bence artık daha fazla desen fazla kaçar mutfağınızda. ninaaa nın önerdiği masa gayet hoş bence.

yaklaşık bir senedir düz koyu kahve rengi halı kullanıyorum mutfağımda..inanın ki çok rahatım..bence bu halılardan ziyade düz siyah bir halı hem daha sade hemde kullanışlı olur...halının koyuluğunu gidermek için geri kalan heşeyi masa sandalyeler dahil beyaz tutarsanız bence hoş olur...arkadaşın önerdiği masa çok güzelmiş..bana da fikir oldu...konuyla alakasız ama mutfak tezgahınızın ne olduğunu söyleyebilirmisiniz..bende beyaz tezgah arayışındayım da...

4 numara halı ile 5 numaralı masayı çok begendim bence çok uyumlu olur perde ve fayanslarınıza

yaklaşık bir senedir düz koyu kahve rengi halı kullanıyorum mutfağımda..inanın ki çok rahatım..bence bu halılardan ziyade düz siyah bir halı hem daha sade hemde kullanışlı olur...halının koyuluğunu gidermek için geri kalan heşeyi masa sandalyeler dahil beyaz tutarsanız bence hoş olur...arkadaşın önerdiği masa çok güzelmiş..bana da fikir oldu...konuyla alakasız ama mutfak tezgahınızın ne olduğunu söyleyebilirmisiniz..bende beyaz tezgah arayışındayım da...

ben şuan çimstone arcadia yaptırdım tezgahım takıldı ancak çok yakından bakıldığında küçük çilleri belli oluyor uzaktan tamamen beyaz duruyor.ama çimstone denilen kuvartz malzemesinden olsun ve tam beyaz olsun diyorsan samsung radianz öneririm çimstone iile yanı malzeme sadece marka farkı var.biraz pahalı sanırım 550 civarıydı.ama tam beyaz çok hoş rengin ismi de Diamond White.pahalı diyorsan ben 400 tl ye arcadia yaptırdım.bir de samsung staron var onunla karıştırma staron akrilik radianz kuvartz.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar yardımcı olurmusunuz cok sevınırım kararsız kaldım bu halı ve masalar arasında kararsız kaldım yardım lütfen

Eki Görüntüle 659929 Eki Görüntüle 659930 Eki Görüntüle 659931

Perdem ıse zebra stor su anda dıkılıyor modelı ve rengi tam boyle olmasada buna cok benzıyır fakat rengi daha acık gri simli gri...uclarında boncuklar olcak

Eki Görüntüle 659932

BEgendıgım ve kararsız kaldıgım halılar ıse bu sekılde...Aslında halılardan en cok bunları begenmıstm 3-4-6 numarada olanları...Fakat dıgerlerıde cok hosuma gıttı ve halılardan 3 olanı cok mu mutfagıma karısık olur dıye düşündüm cünkü perdede aynı desen fayanslarda aynı desen bı de halıda oyle olursa cok mu bogar dıye düşündüm ama kararsız kaldım...Bir de mutfak esyalarımın cogunlugu ceyızıme aldıklarımın kırmızı renkte...

Eki Görüntüle 659933

Masa seceneklerı ıse sunlar...halı ıle tamamlayıp karar vermem lazım yukarıda mutfagımı ve perddemı ekledım...halı ve masa ıcın sızden yardım ıstıyorum lütfen nasıl guzel bı kombın yapabılırım ?

Eki Görüntüle 659947 Eki Görüntüle 659946 Eki Görüntüle 659945 Eki Görüntüle 659942 Eki Görüntüle 659948

Eki Görüntüle 659944 bence masa olarak bu olabılır.ama halılardan hiçbirisi begenemedım yanı heryerde gordugumuz modellerde bırde heryerde aynı desen benı bıraz rahatsız ettı acıkcası ben olsam bu masanın altındakı tarzda bır halı alırdım.ama resımdekı halılardan bırısı ıse 5. olan daha sade.daha guzel

bence ilk numaralo siyahlı beyazlı halı ile son numaradaki sade kırmızılı mutfak masasını seçip perdenizi yine siyah beyazdan yana kullanıp mutfak eşyalarınızıda kırmızı ile kombin ederseniz müthiş uyum yakalarsınız:16:

Piyasada ki çoğu kırmızı masalar falan çok basit ama bunu çok beğendim, kaliteli görünüyor.
Mutfakta siyah beyazsa çok güzel olur.

Eki Görüntüle 659929 Eki Görüntüle 659930 Eki Görüntüle 659931

Eki Görüntüle 659932

Eki Görüntüle 659933

Eki Görüntüle 659947 Eki Görüntüle 659946 Eki Görüntüle 659945 Eki Görüntüle 659944 Eki Görüntüle 659943 Eki Görüntüle 659942 Eki Görüntüle 659948

bence 5. halı ve kırmızı masa takımı :)

Halıda o perdeyi almamış olsan kesinlikli 1 derdim sana perdede de pileli zebra beyaz tercih etmeni önerirdim.ama sen o perdeyi aldığın için 4 ya da 5 i almalısın.sanırım 4 daha iyi fakat bence her şey desenli olacağı için cok kalabalık olup göz yoracak.Mutfağın cok güzelmiş-keŞke o zarif güzelliği sade kullanabilseymişsin.

Masa da 5 ya da bütcen uygunsa 6 al kesinlikle.fakat camını desenli tavsiye etmem cünkü her şeyin desenli olacak bu durumda.mutfak araç gereçlerindeki kırmızı da canlılık katar bu durumda.

evinde zevkle oturman dileğyle,mutluluklar.

zebra perde :
$zebra.jpg $pileli_zebra_perde__20265.jpg

Son düzenleme:
Back