Yardim edermisiniz? (Puregon)

hicde karisik degil canim sen hangi ülkedesin bende uzun protokol yaptirdim ayni burun spreyini kullandik ben günde iki kez kullandim benim ilk ultrasyon muayenem adetimin 7. günüydü 10. günüde catlatma ignesi ovitirelleyi vurdum

bende pcos var..bu 2. olcak..tedavim geçen ay oldu ama ohss olunca 8 tane embriyom donduruldu..bidahaki ay transfer edilcek inşallah

benimde ilk tüp bebek denemesiydi bende cok korktum ohss olmaktan 22 yumurta toplandi riskim vardi karnim 1 hafta kadar biraz sisdi ama sükür birsey olmadi

hicde karisik degil canim sen hangi ülkedesin bende uzun protokol yaptirdim ayni burun spreyini kullandik ben günde iki kez kullandim benim ilk ultrasyon muayenem adetimin 7. günüydü 10. günüde catlatma ignesi ovitirelleyi vurdum

Bana suan hepsi karışık geliyor mesela suan adetim var iğne kuşanırken adetli olacam ama pazartesı adetîm bitiyor ama hala igeneye devam ediyorum Perşembe güne kadar cuma ultrason var sonra o günden ıhtıbaren olan yapılacak Allah'ın izniyle . 20 çı hafta yumurta alinacak . Burun spray iyi mi ?? Ben birşey anlamıyorum . 8 saat arayla yapıyorum . Iğneye başladim mi 2 kere kulanacam burun sprayo

hangi ülkedesin senin ilk ultrasyon kontrolun adetinin 9. günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…