Yardım edermisiniz kızlar

madameblack

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
708
903
53
26
Regl tarihim 3 gün gecikti kızlar. Hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. Ama içime kurt düştü az önce test yaptım silik çizgi çıktı geç döllenmemidir acaba çünkü 3 gün gecikmeye silik çizgi çıkar mı korktum açıkcası düşük hcg bir sürü gebeliğin belirtisi dış gebelik, kimyasal gebelik...

Bu arada ilk iki dakka içinde çıktı

Hamilelik var görünüyor geç döllenme olabilir. Benim testlerim de öyle çok çok koyu çıkmadı hiç. Imkanin varsa kan testi yatırabilirsin 2 günde bir, bi de kimyasal geçirdim bundan silikti. Dış gebelikte geçirdim o çok koyuydu birden hcg arttığı için.

Teşekkürler bende önceki ay kimyasal geçirdim bu ay vardır inşallah

Benim kimyasalda bundan koyuydu.gayet te netti.Artik hamileliklerde tuhaf diyo yaslilar.Gercekten de anlamiyoruz.Birgun silik birgun yok kanda bile negative sonra pozitif cikiyo.En guzeli gununde gecmis kan ver rahatla

Benim kimyasalda bundan koyuydu.gayet te netti.Artik hamileliklerde tuhaf diyo yaslilar.Gercekten de anlamiyoruz.Birgun silik birgun yok kanda bile negative sonra pozitif cikiyo.En guzeli gununde gecmis kan ver rahatla
Verdim canım kan 3 gün gecikmeye 24 çıktı beta takibe başlayalım dedi doktor inşallah bir sorun olmaz

Ewet gulum 24 dedigini hatirliyorum Cuma gunu hurmetine Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah ❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣cok sevindim gulum cooookkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…