- 21 Ekim 2020
- 708
- 903
- 53
- 26
- Konu Sahibi madameblack
-
Bu arada ilk iki dakka içinde çıktıRegl tarihim 3 gün gecikti kızlar. Hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. Ama içime kurt düştü az önce test yaptım silik çizgi çıktı geç döllenmemidir acaba çünkü 3 gün gecikmeye silik çizgi çıkar mı korktum açıkcası düşük hcg bir sürü gebeliğin belirtisidış gebelik, kimyasal gebelik... Eki Görüntüle 2726489
Hamilelik var görünüyor geç döllenme olabilir. Benim testlerim de öyle çok çok koyu çıkmadı hiç. Imkanin varsa kan testi yatırabilirsin 2 günde bir, bi de kimyasal geçirdim bundan silikti. Dış gebelikte geçirdim o çok koyuydu birden hcg arttığı için.Regl tarihim 3 gün gecikti kızlar. Hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. Ama içime kurt düştü az önce test yaptım silik çizgi çıktı geç döllenmemidir acaba çünkü 3 gün gecikmeye silik çizgi çıkar mı korktum açıkcası düşük hcg bir sürü gebeliğin belirtisidış gebelik, kimyasal gebelik... Eki Görüntüle 2726489
Teşekkürler bende önceki ay kimyasal geçirdim bu ay vardır inşallahHamilelik var görünüyor geç döllenme olabilir. Benim testlerim de öyle çok çok koyu çıkmadı hiç. Imkanin varsa kan testi yatırabilirsin 2 günde bir, bi de kimyasal geçirdim bundan silikti. Dış gebelikte geçirdim o çok koyuydu birden hcg arttığı için.
InşallahTeşekkürler bende önceki ay kimyasal geçirdim bu ay vardır inşallah
Benim kimyasalda bundan koyuydu.gayet te netti.Artik hamileliklerde tuhaf diyo yaslilar.Gercekten de anlamiyoruz.Birgun silik birgun yok kanda bile negative sonra pozitif cikiyo.En guzeli gununde gecmis kan ver rahatlaRegl tarihim 3 gün gecikti kızlar. Hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. Ama içime kurt düştü az önce test yaptım silik çizgi çıktı geç döllenmemidir acaba çünkü 3 gün gecikmeye silik çizgi çıkar mı korktum açıkcası düşük hcg bir sürü gebeliğin belirtisidış gebelik, kimyasal gebelik... Eki Görüntüle 2726489
Verdim canım kan 3 gün gecikmeye 24 çıktı beta takibe başlayalım dedi doktor inşallah bir sorun olmazBenim kimyasalda bundan koyuydu.gayet te netti.Artik hamileliklerde tuhaf diyo yaslilar.Gercekten de anlamiyoruz.Birgun silik birgun yok kanda bile negative sonra pozitif cikiyo.En guzeli gununde gecmis kan ver rahatla
İnşallah geç döllenmedir. Sağlıksız değildir inşallah insan korkuyor3 gün gecikmeyle benim de böyle silikti cnm 52 ile öğrenmiştim bende geç döllenmeden olabilir
Stres yapma hiç hayırlısı olsunİnşallah geç döllenmedir. Sağlıksız değildir inşallah insan korkuyoryarın ikinci kez kan vericem bakalım iki katına çıkmışmı inşallah çıkar
İnşallah teşekkür ederimStres yapma hiç hayırlısı olsun
Amin gulum insaallahVerdim canım kan 3 gün gecikmeye 24 çıktı beta takibe başlayalım dedi doktor inşallah bir sorun olmaz
Dualarimdasin bu geceİnşallah geç döllenmedir. Sağlıksız değildir inşallah insan korkuyoryarın ikinci kez kan vericem bakalım iki katına çıkmışmı inşallah çıkar
Naptin kuzum?Teşekkür ederim
24 çıkmıştı demiştim ya beta 3 gün sonra verdiğim kan sonucu 201 çıktı doktor gayet güzel artıyor dedi bir hafta sonra kadın doğuma randevü al dedi ay inşallah hayırlısı olur dualarınız için teşekkür ederimNaptin kuzum?
Ewet gulum 24 dedigini hatirliyorum24 çıkmıştı demiştim ya beta 3 gün sonra verdiğim kan sonucu 201 çıktı doktor gayet güzel artıyor dedi bir hafta sonra kadın doğuma randevü al dedi ay inşallah hayırlısı olur dualarınız için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinEwet gulum 24 dedigini hatirliyorumCuma gunu hurmetine Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah ❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣ cok sevindim gulum cooookkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?