Yardim edermisiniz hamile miyim?

Olmazolsun

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
89
12
8
22
Öncelikle size bunu tekrar anlattığım için özür dilerim daha önce de demiştim 40 gün önce surtunme yoluyla ilişkim oldu ikimizin üstünde de bisey yoktu gogus 30. Gununde 2 tane kaset test yaptım ikisi de negatif onun öncesinde 4 5 tane erken gebelik testi 4 5 tane de kaset test yaptım hepsi negatif çıktı adet de oldum bazen akintim az sürüyordu yine öyle oldu ama gogus ucum hala siyah ve ara sıra karnıma sanci vuruyor idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bende o mu diye düşünüyorum ama bilmiyorum şu an yazarken de sanciyor stresten olucem bir ara gitmişti stresim yine başladı yardımcı olursanız sevinirim lütfen yargılamayın tekrar özür dilerim

Surtunmeyle hamile olunmaz. Aylarca deniyoruz zor tutturuyoruz surtunerek hamile kalip bunu cikaran kim ya allah askina

Internette bissuru bilgi kirliliği var benimde kafam karıştı haliyle 😕
O kadar teste bebek olsa brinde cikardi. Reglden 1 hafta once bile cikabiliyo. Erken gebelik testlerinde iliskiden 5 gun 1 hafta sonra cikiyo. Ustune adet de olmussun. Bu kadar bihaberseniz dunyadan sevismeyin nolur.

O kadar teste bebek olsa brinde cikardi. Reglden 1 hafta once bile cikabiliyo. Erken gebelik testlerinde iliskiden 5 gun 1 hafta sonra cikiyo. Ustune adet de olmussun. Bu kadar bihaberseniz dunyadan sevismeyin nolur.
Birdenbire olduğu için böyle bir hata yaptım yoksa yapmazdım emin olun teşekkür ederim değerli cevabınız için ve dalga geçmediğiniz için peki bu gogus ucu kararmasi neden olabilir özür dileyerek soruyorum

Birdenbire olduğu için böyle bir hata yaptım yoksa yapmazdım emin olun teşekkür ederim değerli cevabınız için ve dalga geçmediğiniz için peki bu gogus ucu kararmasi neden olabilir özür dileyerek soruyorum
Kararmamistir sen oyle saniyosundur. Ben hamileyim daha kararma falan yok

Ee ama amaciniz ne sizinde anlamadım? Hamilesiniz diye bunu mu duymak istiyorsunuz? Degilsiniz bariz belli yani bu uzatmak niye?
Biraz sakin olsanız dalga geçer bir biçimde yazdiginizin farkına varıp öyle bir cevap verdim psikolojik olan bisey bu bütün belirtileri yaşıyorum gogus ucum karardi karnım çok sanciyor ve olay aklimdan çıkmıyor profesyonel bir destek de alamam o yüzden hemcinslerimden yardım istemek istedim fikir ve düşüncelerinizi merak ettim herkesin başına gelebilir bu durum

Hayırlı alırsınız kucağınıza inşallah teşekkür ederim size bu karin sancisi olur mu 5 6 . Haftada
Cocugum anlatiyorum anlamiyosun. Bilale anlatir gibi anlatayim. Icine bosalmadan hamile kalamazsin. Adet olduysan hamile degilsindir. Testler negatifse hamile degilsindir. Havalar soguk ayaklarininusutuyosan gaz sancin oluyodur karnin sisip kasiklarin sanciyodur. Yorgana bi saril yat bakim sabaha biseyin kaliyo mu. Hamile degilsin. Yuzde bi milyon degilsin
Vallahi de billahi de degilsin

Öncelikle size bunu tekrar anlattığım için özür dilerim daha önce de demiştim 40 gün önce surtunme yoluyla ilişkim oldu ikimizin üstünde de bisey yoktu gogus 30. Gununde 2 tane kaset test yaptım ikisi de negatif onun öncesinde 4 5 tane erken gebelik testi 4 5 tane de kaset test yaptım hepsi negatif çıktı adet de oldum bazen akintim az sürüyordu yine öyle oldu ama gogus ucum hala siyah ve ara sıra karnıma sanci vuruyor idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bende o mu diye düşünüyorum ama bilmiyorum şu an yazarken de sanciyor stresten olucem bir ara gitmişti stresim yine başladı yardımcı olursanız sevinirim lütfen yargılamayın tekrar özür dilerim
Sürtünmeyiniz, sevişecekseniz sevişin. En azından hamile miyim diye sorduğunuzda ciddiye alırız.

Hayırlı alırsınız kucağınıza inşallah teşekkür ederim size bu karin sancisi olur mu 5 6 . Haftada
Kadın size hamile değilsiniz diyor, tamam diyip teşekkür ediyorsunuz. Bir sonraki mesajda 6. Haftada göğüs kararması olur mu diyorsunuz sanki hamileymişsiniz gibi. Sonra dalga geçmeyin oluyor. Siz insanın aklıyla dalga geçiyorsunuz asıl.

Hamile degilsin. Adet olmuşsun her testin de negatif cıkmış

Back