ire Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 100 0 96 Gaziantep 6 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ire #1 ya ben saçlarımın rengini açtırmak istiyorum papatya suyu diye duydum ama nasıl kullanırım ne kadar açar nASIL olur bilgi istiyorum ?? =(
ya ben saçlarımın rengini açtırmak istiyorum papatya suyu diye duydum ama nasıl kullanırım ne kadar açar nASIL olur bilgi istiyorum ?? =(
sunset Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2009 559 0 96 Diğer 6 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ire #2 canım galiba papatyayı kaynatıp suyunu saçına sürüyorsun güneşte beklemen gerekiyor.saç kurutma makinesi ile ısıtınca olurmu onu bilemem.genelde güneşte beklemek gerekliymiş.
canım galiba papatyayı kaynatıp suyunu saçına sürüyorsun güneşte beklemen gerekiyor.saç kurutma makinesi ile ısıtınca olurmu onu bilemem.genelde güneşte beklemek gerekliymiş.
ire Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 100 0 96 Gaziantep 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ire #3 peki rengi ne kadar açılır çok mu açılır?? birde saça zarar verir mi??
Doro Tantrumm! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 9.310 3 156 Ankara 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ire #4 ben çok uğraştım canım ama olmadı saçlarım doğal hiç işlem görmedi bugüne kadar bütün yaz güneşte bekledim saçı kurutuyor, zeytinyağlı bakım yapman gerekiyor ama kışın olmaz bence kurutma makinesiyle, güneşin yerini tutmayacağını düşünüyorum
ben çok uğraştım canım ama olmadı saçlarım doğal hiç işlem görmedi bugüne kadar bütün yaz güneşte bekledim saçı kurutuyor, zeytinyağlı bakım yapman gerekiyor ama kışın olmaz bence kurutma makinesiyle, güneşin yerini tutmayacağını düşünüyorum
ire Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 100 0 96 Gaziantep 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ire #5 yapmim mi o zaman??