- Konu Sahibi gizemsemacan
-
teşekkürler çift anadal la ilgili bilginiz var mı?
merhaba ben bu yıl sınava girdim ve tercihlerim arasında ist. uni. antropoloji tutacak gibi görünüyor bölümü çok sevdim bana uygun ama iş imkanının fazla olmadığını okudum... yatay geçiş ya da çift anadal yapmayı düşünüyorum çünkü okuldaki derslerde daha başarılıyım bir daha hazırlanmak istemiyorum böyle bir bölümden bunu deneyen oldu mu ya da yatay geçiş veya çift anadalın zorluklarını yazarmısınız yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba ben bu yıl sınava girdim ve tercihlerim arasında ist. uni. antropoloji tutacak gibi görünüyor bölümü çok sevdim bana uygun ama iş imkanının fazla olmadığını okudum... yatay geçiş ya da çift anadal yapmayı düşünüyorum çünkü okuldaki derslerde daha başarılıyım bir daha hazırlanmak istemiyorum böyle bir bölümden bunu deneyen oldu mu ya da yatay geçiş veya çift anadalın zorluklarını yazarmısınız yardımcı olursanız sevinirim...
uzun zamandır giremiyordum cnm. evet çap aynı fakülte içinde tüm bölümlerle yapabilirsin. ama not ortalaman çok yüksek olmalı. 4 üzerinden 3.8 3.9 lardan bahsediliyor bu da üniversitede gerçekten çok zor çok yüksek beklediğin bir sınavdan çok düşün notlar alabiliyorsun tabi tam tersi bi durum da olabiliyor... her derse gitmen gerekiyor fakülte programı değişti ders başlangıcı 8 e alındı benim o derse yetişebilmem için 5 te kalkmam gerekiyor mesela hepsine gidemiyorum o yüzden. bir tanıdığım var arkeolojiyle antropoloji yapıyor sabahtan akşama kadar kahveyle gezdiğini söyledi bir de dersler çakışabiliyor. yani anlıyacağın zor iş bir de psikoloji istiyorsun ortalamanın 4 olması lazım çünkü psikoloji en rağbet gören bölüm. sana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?