Üzerine adet olmuşsunuz 5 gün sürmüş. Hamile olamazsınız. Idrar testleriniz de negatif. Korkmayın adetinizi bekleyin gelecektir.Arkadaslar haziranin 8 inde adet oldum daha sonra iliski yasadim bosalma olmadi ama birsey kacmistir diye korktugum icin norlevo kullandim bir tablet iki hafta sonra kanamam oldu 5 gun surdu simdi temmuzun 27 bugun adet gormem gerekiyor ama hala olmadim adet ve bi surru idrar testi yaptim negatif yardim edermisiniz hamilemiyimdir
Ama ilactan kaynakli degilmidir ilk defa kullandim cunkuUf regl olmuşsun zaten değilsin
Olmuşsun zaten en son adet tarihin ne zaman?Bu ayda hicbir adet yok
Üzerine adet olmuşsunuz 5 gün sürmüş. Hamile olamazsınız. Idrar testleriniz de negatif. Korkmayın adetinizi bekleyin gelecektir
Haziran ayinda ilk 8 inde oldum norlevodan sonra 29 unda oldum suanda hicbirsey yok yani haziranda iki kere adet gordumOlmuşsun zaten en son adet tarihin ne zaman?
Norlevo kullandığınız için düzensizlik yapmıştır. 29unda adet olmuşsunuz zaten 5 gün sürmüş. 1 hafta daha bekleyin olursunuz regl. Icinize sinmiyorsa kan testi yaptırınHaziran ayinda ilk 8 inde oldum norlevodan sonra 29 unda oldum suanda hicbirsey yok yani haziranda iki kere adet gordum
İliski uzerinden 5 hafta gecti olsa hamilelik idrarda cikarmi pekiNorlevo kullandığınız için düzensizlik yapmıştır. 29unda adet olmuşsunuz zaten 5 gün sürmüş. 1 hafta daha bekleyin olursunuz regl. Icinize sinmiyorsa kan testi yaptırın
Çıkar tabii ki. Ilişki üzerinden 21 gün geçince hamile olup olmadığınız bile çıkar yapılan idrar testinde. Hicbir sorun yok. Sonuçlar negatif. Hamile değilsiniz kesinlikle olamazsınız. Böyle bir şey mümkün değil.İliski uzerinden 5 hafta gecti olsa hamilelik idrarda cikarmi peki