Yardim edermisiniz acil

Bayanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
8
0
Arkadaslar haziranin 8 inde adet oldum daha sonra iliski yasadim bosalma olmadi ama birsey kacmistir diye korktugum icin norlevo kullandim bir tablet iki hafta sonra kanamam oldu 5 gun surdu simdi temmuzun 27 bugun adet gormem gerekiyor ama hala olmadim adet ve bi surru idrar testi yaptim negatif yardim edermisiniz hamilemiyimdir

Hala neden olmadim ayda iki kere adet gormus oldum

Üzerine adet olmuşsunuz 5 gün sürmüş. Hamile olamazsınız. Idrar testleriniz de negatif. Korkmayın adetinizi bekleyin gelecektir.

Haziran ayinda ilk 8 inde oldum norlevodan sonra 29 unda oldum suanda hicbirsey yok yani haziranda iki kere adet gordum
Norlevo kullandığınız için düzensizlik yapmıştır. 29unda adet olmuşsunuz zaten 5 gün sürmüş. 1 hafta daha bekleyin olursunuz regl. Icinize sinmiyorsa kan testi yaptırın

Norlevo kullandığınız için düzensizlik yapmıştır. 29unda adet olmuşsunuz zaten 5 gün sürmüş. 1 hafta daha bekleyin olursunuz regl. Icinize sinmiyorsa kan testi yaptırın
İliski uzerinden 5 hafta gecti olsa hamilelik idrarda cikarmi peki

İliski uzerinden 5 hafta gecti olsa hamilelik idrarda cikarmi peki
Çıkar tabii ki. Ilişki üzerinden 21 gün geçince hamile olup olmadığınız bile çıkar yapılan idrar testinde. Hicbir sorun yok. Sonuçlar negatif. Hamile değilsiniz kesinlikle olamazsınız. Böyle bir şey mümkün değil.

Tesekkur ederim .adet sokturucu ilac.kullansam zarari olurmu bilginiz varmi

Böyle durumlarda yeşil çay hemen söktürüyor benim bazen erken gelmesine bile sebep oluyor. Her ay bu endişeye kapılmantansa doğum kontrol hapına başlaman daha mantıklı olacaktır. Eczacılar genelde Yasmin veriyorlar ama ekşide kullanıpta çok gebe kalan okumuştum. Daha iyi versiyonu olarak ben Yazz kullanıyorum, cinsel isteksizlik yapması dışında memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…