• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim ederek para kazanmak istermisiniz

Sessiz sedasiz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
133
26
18
Arkadaslar merhaba daha once bunkonuyla ilgili konu actim ama herhangi bir sonuc alamadim gorenleriniz vardir konuyu acil paraya ihtiyacim oldugunicin el emegi nakislarimi satmak istiyorum.satmamada yardim edebilecek arkadaslar olursa emeklerinin karsiligini yani yatdim ucretlerini vericem ozelden mesaj atmaniz yeterli cep numarami da vericem guven acisindan supheniznolmasin gercekten zor durumdayim o yuzden buraya yazmak istedim yanlis anlasilma olmasin lutfen gordumki bu platformda insanlar birbirlerine dertlerini paylasabiliyorlar benim suan anlatamadigim sorunlarim var her yolu deniyorum o yuzden gercekten ilgilenen arkadaslar var ise ozel msjlarinizi bekloyorum urun hakkinda kisa bilgi vericem ama daha once resimlerini yüklemiştim zaten isteyen ordanda bakabilir lutfen en kisa zamanda msjlarinizi bekliyorum

Yardım edebilecegimi sanmıyorum ya da nasıl edebilirim bilmiyorum; yine de size iyi şanslar dilemek istedim. Umarım bir an önce bu zor günleri aşar ve rahatlarsınız:KK68:

Arkadaslar konuyu acmadan once formlara baktim ama nereye acacagimi bilemedim kusura bakmayin o yuzden hep buraya aciyorum sonra konu baska yere otomatik tasiniyor nasil olsa diye

Arkadaslar merhaba daha once bunkonuyla ilgili konu actim ama herhangi bir sonuc alamadim gorenleriniz vardir konuyu acil paraya ihtiyacim oldugunicin el emegi nakislarimi satmak istiyorum.satmamada yardim edebilecek arkadaslar olursa emeklerinin karsiligini yani yatdim ucretlerini vericem ozelden mesaj atmaniz yeterli cep numarami da vericem guven acisindan supheniznolmasin gercekten zor durumdayim o yuzden buraya yazmak istedim yanlis anlasilma olmasin lutfen gordumki bu platformda insanlar birbirlerine dertlerini paylasabiliyorlar benim suan anlatamadigim sorunlarim var her yolu deniyorum o yuzden gercekten ilgilenen arkadaslar var ise ozel msjlarinizi bekloyorum urun hakkinda kisa bilgi vericem ama daha once resimlerini yüklemiştim zaten isteyen ordanda bakabilir lutfen en kisa zamanda msjlarinizi bekliyorum
Hangi tür elişleri yapiyorsun?
Bir kaç örnek resimlerini koysan belkide
ilgilenen olur.Ben merak ettim.

Daha once acmistim konuda koymustum yinede yukluyorum bilenleriniz vardir zahmetli is bunlar parasida ons göre oluyor satmasıda kolay olmuyor haliyle gerci ben dusuk fiyata vericem zaten
20151215_202344.jpg
20151205_235457.jpg

işinize karışmak istemem, çok emek vermişsiniz ama
eğer üretmeye devam ediyorsanız bence biraz daha modern birşeyler yapmalısınız sanki
bu tip ürünleri genelde evlenecek genç insanlar alıyor ve artık daha modern ürünler tercih ediliyor...

işinize karışmak istemem, çok emek vermişsiniz ama
eğer üretmeye devam ediyorsanız bence biraz daha modern birşeyler yapmalısınız sanki
bu tip ürünleri genelde evlenecek genç insanlar alıyor ve artık daha modern ürünler tercih ediliyor...
Sorun degil hayir suan uretilmiyor zaten bunlari annem isledi adlunda bunlarin hepsi benim icin cok degerli icim aciyor satmak fikrinden dolayi konumda taxdigim gibi zor durumda oldugum ve satacak degerli birseyim olmadigi icin bunlardan baska o yuzden

Back