=)) Eşiniz nerede ? Gerekirse telefonla arayıp sorun yaa. Sinirim zıplıyor artikkk :/ :)suan deli gibi nasil bosaltirsiniz onu dusunuyorum aklima bisey gelmiyor.esim olsa sorardim simdi o kesin bisey bulurdu:))
Birazdan yapicam InşaAllahHmmm ozaman şöyle yapmayı dene oklavaya bez sar içine koy çıkarıp sık olmazmı
Suyunu çektim diyelim . Ama Kalan tuzu nasıl alicam ki ? :/Hmmm ozaman şöyle yapmayı dene oklavaya bez sar içine koy çıkarıp sık olmazmı
onuda sen bulSuyunu çektim diyelim . Ama Kalan tuzu nasıl alicam ki ? :/
Asıl sorun bu zaten :/onuda sen bul
Hmmm bide şöyle dene suyunu çek sonra yine su kat karıştır ersin ,yada bol cana su tut içine karıştır bu arada Anlatamadım ama olsunAsıl sorun bu zaten :/
O tuz sofralık tuzu değil ya. Maalesef öyle kolay erimiyor ..ama yinede dediklerinizi denicemHmmm bide şöyle dene suyunu çek sonra yine su kat karıştır ersin ,yada bol cana su tut içine karıştır bu arada Anlatamadım ama olsun
suan bulasik makinamizi kullanmiyoruz sorarsam nerden geldi aklina der :))aksam lafi dolandirir bir sekilde oraya getirir sorarim iyi fikir cikarsa yazarim size hemen :))insallh ozamana kadar halledersiniz tekrar kolay gelsin :)=)) Eşiniz nerede ? Gerekirse telefonla arayıp sorun yaa. Sinirim zıplıyor artikkk :/ :)
Teşekkürler: )))))suan bulasik makinamizi kullanmiyoruz sorarsam nerden geldi aklina der :))aksam lafi dolandirir bir sekilde oraya getirir sorarim iyi fikir cikarsa yazarim size hemen :))insallh ozamana kadar halledersiniz tekrar kolay gelsin :)
Canım bende sonucu bekliyorum benimde makinam aynı durumda((Teşekkürler: )))))