Yardim eder misiniz ?

Lockam46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
3.165
2.263
Kızlar bulasik makinemi uzun süredir tuz koymuştum neredeyse 1 sene olacak. Hala öyle kullanıyorum. Tuz ayarını yapamamistim zaten . Sonradan tuz koyduguma cook pişman oldumm. Çünkü bulasiklarimi lekeli puslu çıkartıyordu. Bana servis fairynin 3 bir arada olan tabletlerinden kullan parlatıcı ve tuZ ayarını kapatıyorum demişti.. keşke dinleseydim. Şimdi asıl soruma gelecek olursak. Ben Bu koyduğum tuzu o haznesinden geri nasıl cikkarticam ??? Nasıl şeyse uyuz sey bitmek bilmedi tuzzz. O kadar calistirmama rağmen. :KK43:

Sulu elektrik süpürhesiyle çekmeyi denesen

evet gercekten o tuz bitmek nedir bilmiyor .ben ucu bir arada deterjan koyar bittikce tuzuda koyardim dediginiz gibi bulasiklar ondanmi oyle lekeli gibi oluyormus.cok tesekkr ederim sizin sayenizde bende bunu ogrenmis oldum:)bosaltmak konusunda bir fikrim yok ama ilk yazan uyeninki cok mantikli geldi kolay gelsin

Arkadaşlar maalesef sulu süpürgem yok. Evet çok mantıklı benimde aklıma gelmişti de... onun yerine tatlı kaşığıyla almayı denedim 2 su bardağına yakın boşaltım . Bir faydası olmuştu bulasiklarim da. Ama tamamen boşalması gerek.. :/

Hmmm ozaman şöyle yapmayı dene oklavaya bez sar içine koy çıkarıp sık olmazmı

suan deli gibi nasil bosaltirsiniz onu dusunuyorum aklima bisey gelmiyor.esim olsa sorardim simdi o kesin bisey bulurdu:))

Hmmm bide şöyle dene suyunu çek sonra yine su kat karıştır ersin ,yada bol cana su tut içine karıştır bu arada Anlatamadım ama olsun:işsiz::KK14:
O tuz sofralık tuzu değil ya. Maalesef öyle kolay erimiyor ..ama yinede dediklerinizi denicem

=)) Eşiniz nerede ? Gerekirse telefonla arayıp sorun yaa. Sinirim zıplıyor artikkk :/ :)
suan bulasik makinamizi kullanmiyoruz sorarsam nerden geldi aklina der :))aksam lafi dolandirir bir sekilde oraya getirir sorarim iyi fikir cikarsa yazarim size hemen :))insallh ozamana kadar halledersiniz tekrar kolay gelsin :)

X