• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim Eder Misiniz?

Berf0o0o

MucizeeMm💕
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
3.217
23.731
308
32
Merhaba Hocam 2011 temmuz ayında evlendim yaşım 24 olmak üzere eşim 30 yasında hiç korunmadik ve hiç gebelik oluşmadı. 5 catlatma iğnesi 2 klomen denemesi oldu. 1 olumsuz asilamam oldu bir ay önce ne öncesi ne sonrası ilaç vermedi ilacsiz bi aşılama oldu. Ve şuan yine aşılamaya karar verdik. Doktorlara gore hiç bir problemimiz yok. İlacşiz yumurtlayip çağlıyor yumurtalar. Yeni doktorum ganol f verdi 450 lık IU/0.75 ml 4 kutu. Hocam ilacşiz ignesiz 21 mm ye kadar buyuyo yumurtalarim. siz ne onerirsiniz? Bu arada bu sonuçlar ocak ayının eşimin morfolojisi de %4 bir dahaki sper testinde lokosik gorulmedi
IMG-20151228-WA0000.jpeg
IMG_20151226_120000.jpg

Son düzenleme:
Merhaba Hocam 2011 temmuz ayında evlendim yaşım 24 olmak üzere eşim 30 yasında hiç korunmadik ve hiç gebelik oluşmadı. 5 catlatma iğnesi 2 klomen denemesi oldu. 1 olumsuz asilamam oldu bir ay önce ne öncesi ne sonrası ilaç vermedi ilacsiz bi aşılama oldu. Ve şuan yine aşılamaya karar verdik. Doktorlara gore hiç bir problemimiz yok. İlacşiz yumurtlayip çağlıyor yumurtalar. Yeni doktorum ganol f verdi 450 lık IU/0.75 ml 4 kutu. Bir de catlatma ignesi Neden 4 kutu Hocam ilacşiz ignesiz 21 mm ye kadar buyuyo yumurtalarim. siz ne onerirsiniz? Bu arada bu sonuçlar ocak ayının eşimin morfolojisi de %4 bir dahaki sper testinde lokosik gorulmedi
Eki Görüntüle 1777585 Eki Görüntüle 1777586
Merhabalar : yaklasık 4.5 yıl gibi bır süre evlilık ve gebelık istemı ( uzun bır sure) ve yapılan yumurtlatma tedavılerıne ragmen gebelık gerceklesmemesı nedeni ıle tüp bebek tedavısıne gecmek dogru bır yol olucaktır.Tüp bebek tedavı öncesı rahım tüp fılmı kontrolu de faydalı olucaktır .( sonuclar iyi görunmekte. %15 hastada bay ve bayanda görünur bır problem tesbıt edılemeyebılır- açıklanamayan infertılıte( kısırlık) .Bu durumda da yumurtlatma ve /veya aşılama tedavılerı ; gebelık gerceklesmez ıse tüp bebek tedavısıne gecılmelıdır)Bol şans dılerım.

Back