Yardım eder misiniz

Denizsysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
3
0
27
meraba arkadaslar ben bı lıse ogrencısıyım ve sevgılımle bı ılıskıye gırdım çok pısmanım :KK43: ayın 2sınde gırdık ılıskıye ve bı haftadır karında sıslık 2 kılo aldım ve asırı midem bulanıyo korunmadık hapta kullanmadım çok korkuyorum adetımı bekleyemıyorum ya olmazsam nolur yarddımcı olu

meraba arkadaslar ben bı lıse ogrencısıyım ve sevgılımle bı ılıskıye gırdım çok pısmanım :KK43: ayın 2sınde gırdık ılıskıye ve bı haftadır karında sıslık 2 kılo aldım ve asırı midem bulanıyo korunmadık hapta kullanmadım çok korkuyorum adetımı bekleyemıyorum ya olmazsam nolur yarddımcı olu

Adeti beklenen lazım erken belirti vermez 3 5 günde hemen karnin sismez.
Iliskiden 14 gün sonra test yaptir.
Ve korurun içine boşaldı ise ihtimal var

Yok şunu anlamıyorum. Hamileliğin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. İlişkiye giriyorsunuz..
3 - 4 günde karın şişer mi ?
Belkide hamilesin.. Bilemeyiz adet gününü beklıcen .

AAhh be kızım niye böyle boyundan büyük işlere kalkışırsın ..
Hamile değilsindir inşallah .. Bu korkuyu kendine ders al ve bir daha ilişkiye girme kimse ile bir yetişkin oluncaya kadar ..

Ah be canim olan olmus artik cok riskli bi durumdasin korunmamissin bide adet gununu bekle bakalim umarim hamile degilsindir

Hastaneye git kan testi yaptır hamileysen hemen cıkar 1 günlük hamileysen bile testte çıkıyor. Bir dahada böyle boyundan büyük işlere kalkışma anneni babanı düşün

Yani yaşadığınız ilişkinin boyutuna karışmak haddim değil ama anlam veremediğim tek bir şey var; İlişkiye girecek kadar "tecrübeniz" var e bari korunmayı da akıl edin be canım ya sonra siz tedirgin oluyorsunuz yana yakıla cevap arıyorsunuz böyle yazık günah. O kadar erken belli olmaz şişlik falan şüphen varsa adet gününün geçmesini bekle

Lisa cagindaki genc bir arkadasimiza düzgün bir dille anlatilmasi gereken seyler azarlayarak aşagilayarak soylenmis..hic hoş degil..genctir hata yapabilir..bu gidisle oglumu evlendirecek bakire kiz bulamicam cumlesi cok cok cirkin bir cumle..
Kardesim senin soruna gelirse de korkma gebelik belirtileri bu kadar kisa surede cikmaz kendini belli etmez..kendini cok sıkarsan psikolojik olarak belirtiler gösterebilirsin..hamjle kaldigini sanmiyorum cunku hamile kalmak sanildigi kadar kolay bisey degil..bir cok durumun bir arada olmasi gerekir...korkma ve adet tarihini bekle..sana verebilecegim nacizane tavsiyem genc bir kadin olarak asla korunmasiz iliskiye girmemendir..

X