• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım eder misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
merhaba,

daha önce tırnak bakımı konusunda hiç yardım almadım hiç de ihtiyaç duymadım. lakin bu kendime yeterim havaları tırnaklarımın güzelliğinden değil, benim pespayeliğimdendi.
sorunum şudur ki,

tırnaklarım çok küçük. yassı tırnaklardan değil ama uzun da değil. tırnaklarımın uzun olmasını istiyorum. manikürle bu mümkün mü, uzarsa tırnaklar ne kadar uzar deri itilmesiyle bunu merak ediyorum. aradım fakat benzer bir konu bulamadım. tecrübeli hanımlardan yardım istiyorum.
teşekkürler.

merhaba,

daha önce tırnak bakımı konusunda hiç yardım almadım hiç de ihtiyaç duymadım. lakin bu kendime yeterim havaları tırnaklarımın güzelliğinden değil, benim pespayeliğimdendi.
sorunum şudur ki,

tırnaklarım çok küçük. yassı tırnaklardan değil ama uzun da değil. tırnaklarımın uzun olmasını istiyorum. manikürle bu mümkün mü, uzarsa tırnaklar ne kadar uzar deri itilmesiyle bunu merak ediyorum. aradım fakat benzer bir konu bulamadım. tecrübeli hanımlardan yardım istiyorum.
teşekkürler.
Tırnak etlerini ittirmeyi denedin mi? Bende alışkanlık haline geldi devamlı ittiriyorum tırnak eti görmeye tahammül edemiyorum
Ama kanatıyorum tabi orası kötü..
Daha uzun görünmesini sağlar.. düzenli maniküre gitsen zaten o işlemi uygularlar

Uzatın tırnaklarınızı, manikür bakımlı gösterir ve o tırnağı kaplayan fazla deri gidince daha uzun görünür. Ayrıca küt törpülensin, yanlardan daralık ince uzun forma kavuşur eller.

Back