Yardım eder misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi foru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

foru

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
33
0
16
34
Aydın
Merhaba kızlar, daha önce hiç kadın dogum uzmanına gitmedim. Evli değilim nişanlım var ve ilişkimiz var. Ailem bilmiyor . Ben doktora gitmek istiyorum muayene olmak için, agrılı reglim var cnku normal bi muayene istiyorum. Ama korkuyorum , doktor nasıl bakıcak, aılem ilişki yaşadığımızı öğrenir mi, yada doktor sorduğunda nasıl söyliycem. Bana yardım edin rahatlamazsam asla gidemiycem

ailenle gitme doktora.
Normal Kadınsağlığı merkezine git, alttan muayene edebilirsiniz sakıncası yok ded.
Hepsi bu..

Devlet hastanesine gitme özel bi hastaneye git doktora ağrılı regli oluyorum vajinal muayene olmak istiyorum de doktor bişey sormaz evli misin der nişanlıyım dersin olur biter ama ailenle gitme muayeneden de korkma hiç acımıyor

Istanbulda sadece sancili karin agrisindan gittigimde (acilde) yanimdaki kisi ciktigi anda cinsel iliskin var mi diye sormuslardi ben bu esnada 18 yasima yeni girmistim sanirim. Cok utanmistim ve utandgmi farkeden doktor bunu sormak durumundayim cinsel iltihaplar olsbilr buyuksehirlerde iliski yasi dustu demisti.
Yani sen ailen olmadan gidip normal sikayetini soliceksin o sana zaten evlimisin diye sormaz cinsel hayatin var mi gibi bisey sorar. Evlimisin diye sormak ayip zatennnn!! Evli olmayan bakire olmak zorunda degil...

Çokk tesekkur ederim biraz olsun rahatladım sayenizde cok sagolun kızlar☺️

doktor sorarsa evliyim dersin olur biter, araştıracak mı sanki medeni halini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…