yardım eder misiniz?

pappin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
13
0
86
Bursa
mf 4 puanım 444 ve sıralamam 41785.gıda mühendisliği ya da mimarlık istiyorum .sizce nereleri yazmalıyım?

gıda mühendisliği pek tutulan bir bölüm değil. mezunları kpss ye girip devlet dairelerinde sgk, bağkur vb işyerlerine giriyorlar annemden biliyorum yanında çalışan var gıda müh... o kadar oku oku mesleğinle hiç alakası olmayan bi işte çalış koyar bence insana. daha güncel bir bölüm düşünmelisin

Gıda mühendisliğini iyi bir yerde okuyacağına daha kötü bir yerde daha nitelikli bir mühendislik okuman yeğdir.Gıda mühendisliğini boşvermelisin bence.

Sıralamana bakarsak Süleyman Demirel Üni.Mimarlık,Arel Tam Burslu Mimarlık,Yeni Yüzyıl Tam Burslu Mimarlık,Trakya Mimarlık,Dicle(?) yi atlarsak Karabük Mimarlık,Mustafa Kemal Üni.Mimarlık yazarsan bunlardan ilk 3'üne girersin muhtemelen..

açıkcası ben mimarılık aşığı biri olarak mimarlık diyeceğim
sanki inşaat mühendisliği daha karmaşık olduğundan ve görev verildiğinde şantiyelerde daha çok zaman geçireceğinden bayana pek uygun değil gibi gibi...

bir mimar olarak elbette ki mimarlık diyorum :) ancak işe şantiye gözüyle bakmayın mimarlık da görüldüğü gibi masabaşı bir meslek değil inşaat mühendisliği ile kıyaslandığında bir bayan için daha avantajlı ama..
hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…