• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım eder misiniz???

umran06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
4
0
36
Antalya
benim saçlarım belime geliyo,dalgalı ve rengi koyu kestane idi.Ben değişiklik olsun diye saç uçlarıma çilek kırmızısı istedim kuaför sağolsun balyaj attı.Saçımın arka kısımları iyi ama kakül kısmına gelince çok cırt duruyo herkes çok beğenmiş olsada ben pek içime sindiremedim.Ankaraya gidicem,orda akrabalarım eminim alışık olmadıkları için tepki göstericekler,kuaföre gitmek istesem annem çok kızar çünkü daha 3-4 gün oldu,kendi rengine nasıl döndürebilirim....bilmiyorumkismile

hımm yaa kendı tenıne sacına uygun gıdıp bı boya alıp kendın boyaman daha mantıklı hayatım kestane tonlarında alırsan eger boyadıgın zamn kotu durmıcak kahkul tarafları ıstersen bı dene :1:

şimdi ,boya alsam acaba rengini tutturabilir miyim,iyice karışır mı saç ,kına yapsam turuncumu olur,korkuyorum ya,keşke yapmasaydım böyle bi saçmalık :'(

korkucak bişey yok.hiç kınaya bulaşma derim ben.git bi kozmetikçiye veya markete.aç boya kataloglarını kendi saçınla karşılaştırarak en uygun rengi seç.iki kutu al o renkten boya.zaten alıcağın renk koyu olucağından kesinlikle kapatır kırmızıları.

yıkana yıkana belki alttan ışıltı şeklinde belli olur o da çok küçük bi ihtimal.kötü de durmaz zaten.

zaten kutuların uzerınde sac renklerı var canm onlara bakarsan eger kararsız kalmıcaksın emın ol kaydirigubbakcemile5

artı aynı renkte almıcaksın kı sen kırmızınn kapanmasını ıstıyosan eger koyu tonlarında bısey alkı oda kapatsın acık renk herkese yakısmaz ama koyu renk yakısır

koyu kestane alıyım diorum kapatır,üç hafta sonra tekrar yaparım tamamen kapanır heralde pembeler..

Back