yardım eder misiniz.....

orjinalkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
396
0
slm arkadaşlar ben bişi sorucam ..çevremdekiler beni çok korkuttu.ben 2 buçuk aylık hamileyim.fakat kızlık zarı duruyor.oyüzden normal doğum yapmam gerekiyor ama belimden iğne vurup normal doğum yaptırcaklarmış.çok olumsuz şeyler duydum .eğer daha önce belden uyuşturupta normal doğum yapan varmı öneriyor musunuz yardımlar için şimdiden teşekkürler..vereliniortak

kızlık zarı durunca normal doğummu yapman gerekirmiş?? hiç duymadım ben bunu.. belinden uyuşturupta yapılan epidural.. çok yakın çevremde böyle doğum yapanlar var ama bi sorun olmadı şimdiye kadar.tabi doktorunun da tecrübesi çok önemli bu noktada.içini rahatlatmak istiyorsan doktoruna güvenmelisin.. inşallah sağlıcakla kucana alırsın bebeğini.

hiç korkma keşke bende yapabilseydim en güzeli normal doğum benim sorun olduğu için gene belden uyuşturulup sezeryan oldum çok çektim ağrılardan vallaha halada çekiyorum 1 ay oldu doğum yapalı

inş sağlıklı bi doğum yaparsın bende bu çevredekilere çok kızıyorum yaa neden korkutuyolar şimdi hamile bi bayanı sen takma kimseyi bence

Canım yaa bencede takma üstelik o çevreden duyduklarının çoğuda hurafe. Arkadaşların dediği gibi o yöntemin adı epudral ve epudral bir anestezi şekli. Tabiki bu yöntemin riski var ama sonuçta her anestezi şeklinin bir riski var. Bu yöntemi yapacak olan doktor çok önemli sdece bunu araştır yeter. Gerisine takma. Benim birçok arkadaşım epudralle normal doğum yada sezeryan yaptı kimseye bişey olmadı.Bende epudral yaptırmayı düşünüyorum.

belinizden yapian igne epidurel fransada dogumlarin yuzde doksani boyle yapiliyor agrisiz dogum demek. rahim biraz acildiktan sonra epidurelle asaginin uyusturuluyor bacaklarinizi harket edebiliyorsunuz ama agriyi duymuyorsunuz. kisacasi cok tavsiye edilen bir normal dogum sekli. hic korkmayin arkadasim da yapti cok memnun kaldi.

merhabalar canim
bende epudiralle dogum yaptim
suni sanci vermislerdi ama ben kendim isdedim epidiral olmak cok rahat bi dogumdu dogumda esim ve amcamin kizida icerideydi ebemde türkdü hep beraber güle oynaya sohbet ederek dogum yaptim cok güzel bi dogumdu
tavsiye ederim canim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…