Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben 21 hafta 3 günlük hamileyim. Şu ana kadar hiç aşı olmadım. Geç mi kaldım? Doktorum bu konuda bir şey söylemedi. Şimdi birden aklıma geldi ve çok korktum. Bilenler lütfen cevap yazsın.
merhaba canım geç kalmadın sağlık ocağına gidip yaptırabilirsin istersen doktorunla da konuş hastanede de yapıyorlar ALLAH tamamına erdirsin.Hayırlı sağlıklı doğumlar
arkadaşlar ben 21 hafta 3 günlük hamileyim. Şu ana kadar hiç aşı olmadım. Geç mi kaldım? Doktorum bu konuda bir şey söylemedi. Şimdi birden aklıma geldi ve çok korktum. Bilenler lütfen cevap yazsın.
fisfisfiskizlar ben yurt disinda yasiyorum ikinci hamileligim 36 haftalik hamileyim asi masi olmadim.hicde oyle bisey demedilerya.allah allah ne yapicam simdi.:uhm: