Yardım eder misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenur9090

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
11
-3
1
20
Dün merakımdan bir anlık eşekliğimden makatıma sert bir cisim soktum biraz. sonra dışkıyla kan geldi ama sonra geçti. Şuanda da kan yok.acaba tahriş mi oldu çünkü biraz tahriş hissi yaşıyorum bir şey olmuş müdür kendiliğinden geçer mi yardım eder misiniz

Geçmez.

Amaç nedir?

Cok kafama takıyorum lütfen anlayışlı olur musun enfeksiyondan falan da şüphelendim
Cevaplar değişmeyecek, temiz tut varsa batikonla temizle 3-5 güne düzelir. Ha bir de sirken çamaşır suyu tuzruhu falanla.temizle masayı inşallah yemek yediğiniz masa değildir !

Bir şey olur mu yinede enfeksiyon,çatlak vs. Ama herhangi bir ağrı yok kan yok sadece tahriş gibi ve kaşıntı yanma hissi gibi bişry
Ayy kadın size iki saattir ne yapabilirsiniz anlatıyor daha aynı şeyleri sayıklıyorsunuz bi de iki defa aynı konuyu açmışsınız ne duymak rahatlatacak sizi ne bilelim ne soktunuz da zorla kanattınız belki mikrop dolu bi şeyi soktunuz belki de iki güne geçecek tahriş oldu sadece biz nereden bilelim?? ellerimlekazidim ay çok sabırlısınız okurken krize girdim

Korktum sadece

Tamam size ne yapabilirsiniz fikir verilmiş zaten, daha fazlasını biz bilemeyiz her gün tahta sokmuyoruz. Ciddi bir durum farkederseniz doktora gidebilirsiniz. Kuru bir yere sert bir cisim sokmuşsunuz makat kabızlıkta bile çatlak oluşabilecek bi bölge. Kanatana kadar uğraşmasaydınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…