- 9 Aralık 2024
- 11
- -3
- 1
- 20
- Konu Sahibi aysenur9090
-
Geçmez.Dün merakımdan bir anlık eşekliğimden makatıma sert bir cisim soktum biraz. sonra dışkıyla kan geldi ama sonra geçti. Şuanda da kan yok.acaba tahriş mi oldu çünkü biraz tahriş hissi yaşıyorum bir şey olmuş müdür kendiliğinden geçer mi yardım eder misiniz
NedenGeçmez.
Bir anlık salaklık oldu bir bilgin varsa söylesenAmaç nedir?Lütfen bakın
Meraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir miwww.kadinlarkulubu.com
Sordun söyledik, geçecek dedik, popona tahta sokmaya çalışmışsin, git masanın kenarına elini bastır bakalım acımayacak mi ?
Cok kafama takıyorum lütfen anlayışlı olur musun enfeksiyondan falan da şüphelendimSordun söyledik, geçecek dedik, popona tahta sokmaya çalışmışsin, git masanın kenarına elini bastır bakalım acımayacak mi ?
Cevaplar değişmeyecek, temiz tut varsa batikonla temizle 3-5 güne düzelir. Ha bir de sirken çamaşır suyu tuzruhu falanla.temizle masayı inşallah yemek yediğiniz masa değildir !Cok kafama takıyorum lütfen anlayışlı olur musun enfeksiyondan falan da şüphelendim
Sordun söyledik, geçecek dedik, popona tahta sokmaya çalışmışsin, git masanın kenarına elini bastır bakalım acımayacak mi ?
Batikonum yok malesef sıcak su tutmaya çalıştımCevaplar değişmeyecek, temiz tut varsa batikonla temizle 3-5 güne düzelir.
Sürekli ıslatma,pişik kremi sur , batikon al eczaneden.. ama geçer kızınca kızdı diyorsun.Batikonum yok malesef sıcak su tutmaya çalıştım
Masa ne alakaCevaplar değişmeyecek, temiz tut varsa batikonla temizle 3-5 güne düzelir. Ha bir de sirken çamaşır suyu tuzruhu falanla.temizle masayı inşallah yemek yediğiniz masa değildir !
Tamam masa dememissin ben yanlış okumuşumMasa ne alaka
Sürekli ıslatma,pişik kremi sur , batikon al eczaneden.. ama geçer kızınca kızdı diyorsun.
Yokk sert bir cisim soktum dedimHangi tahtaya surttun poponu ? Masa köşesi demedin mi ?
Tamam masa kalmış aklımda... Çok istiyorsan viblator al kendine .Yokk sert bir cisim soktum dedim
Yokk sert bir cisim soktum dedim
Bir şey olur mu yinede enfeksiyon,çatlak vs. Ama herhangi bir ağrı yok kan yok sadece tahriş gibi ve kaşıntı yanma hissi gibi bişryHangi tahtaya surttun poponu ? Masa köşesi demedin mi ?
Tamam masa dememissin ben yanlış okumuşum
Sanki biraz da belimin altı kasıklarımın altına bişeyler oluyor gibi amaBir şey olur mu yinede enfeksiyon,çatlak vs. Ama herhangi bir ağrı yok kan yok sadece tahriş gibi ve kaşıntı yanma hissi gibi bişry
Bir şey olur mu yinede enfeksiyon,çatlak vs. Ama herhangi bir ağrı yok kan yok sadece tahriş gibi ve kaşıntı yanma hissi gibi bişry
Ayy kadın size iki saattir ne yapabilirsiniz anlatıyor daha aynı şeyleri sayıklıyorsunuz bi de iki defa aynı konuyu açmışsınız ne duymak rahatlatacak sizi ne bilelim ne soktunuz da zorla kanattınız belki mikrop dolu bi şeyi soktunuz belki de iki güne geçecek tahriş oldu sadece biz nereden bilelim??Bir şey olur mu yinede enfeksiyon,çatlak vs. Ama herhangi bir ağrı yok kan yok sadece tahriş gibi ve kaşıntı yanma hissi gibi bişry
Korktum sadeceAyy kadın size iki saattir ne yapabilirsiniz anlatıyor daha aynı şeyleri sayıklıyorsunuz bi de iki defa aynı konuyu açmışsınız ne duymak rahatlatacak sizi ne bilelim ne soktunuz da zorla kanattınız belki mikrop dolu bi şeyi soktunuz belki de iki güne geçecek tahriş oldu sadece biz nereden bilelim??ellerimlekazidim ay çok sabırlısınız okurken krize girdim
Tamam size ne yapabilirsiniz fikir verilmiş zaten, daha fazlasını biz bilemeyiz her gün tahta sokmuyoruz. Ciddi bir durum farkederseniz doktora gidebilirsiniz. Kuru bir yere sert bir cisim sokmuşsunuz makat kabızlıkta bile çatlak oluşabilecek bi bölge. Kanatana kadar uğraşmasaydınız.Korktum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?