Yardım eder misiniz

Benim normalde 26 Kasım adet gunumdu ama 24 ünde bir günlük kanama bildiğin kanamada değildi azcik köyü kahve renkte geldi sonra durdu sonra ayın 29 Aralık'ta tekrar pembemsi akıntılar oldu peceteye silince gelirdi ped taktin pedi doldurmayı bırak hafif akıntı renkte idi anlamadim şimdi bile peceteye sürünce çok çok açık renk kahve gibi geliyo

Benim niye böyle oluyor okuyup yardımcı olabilir misiniz üstte yazdım durumumu lütfen yerleşme olabilir mi
Yerleşme olabilir büyük ihtimal anlatikalrinizdn öyle hissettim hayırlısıyla sağlıkla gelsin .adet gününüze daha var mı

Kızlar merhaba bütün yazışmaları okudum Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ben haziranda düşük yaptım. Bu ay doktor pcos farketti hafif düzeyde ve inositol verdi. Daha yarısına gelmiştim ki sadece peçeteye gelen pembe lekelenme ve kasık ağrısı yaşadım. Doktora gittm inositol kist yapmış hrmen bırakalım folbiol başlayalım dedi. Bir de çok üşütmüşüm iltihap olmuş antibiyotik ve fitil verdi. Yumurtan da çatlamış bu arada dedi o günleri değerlendirmiştim. Bugün reglme 8 gün varken pembe kanama peçeye geldi yine her tuvalete gittiğimde ama çamaşırımda hiç yok. Sizce kist mi yoksa yerleşme mi oldu açık pembe kahverengi değil

Kızlar merhaba bütün yazışmaları okudum Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ben haziranda düşük yaptım. Bu ay doktor pcos farketti hafif düzeyde ve inositol verdi. Daha yarısına gelmiştim ki sadece peçeteye gelen pembe lekelenme ve kasık ağrısı yaşadım. Doktora gittm inositol kist yapmış hrmen bırakalım folbiol başlayalım dedi. Bir de çok üşütmüşüm iltihap olmuş antibiyotik ve fitil verdi. Yumurtan da çatlamış bu arada dedi o günleri değerlendirmiştim. Bugün reglme 8 gün varken pembe kanama peçeye geldi yine her tuvalete gittiğimde ama çamaşırımda hiç yok. Sizce kist mi yoksa yerleşme mi oldu açık pembe kahverengi değil
Kist kanaması öyle olmuyor bildiğim kadarı ile anlattgina göre yerleşme kanaması biraz daha sabret bakalım sokulcekmi adetin Allah gönlüne göre versin

Adetime7 gün var bugün iki tane test yaptım negatif pembe lekelenme devam ediyor sanırım kistten dolayı

X