Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iliskiden 3 4 gün sonra olmuştu pembemsi gözle zor gördüm ama leke olduğunu anladım yaniYerleşme kanaması yasayan varsa bilgilendirebilir mi
Benim niye böyle oluyor okuyup yardımcı olabilir misiniz üstte yazdım durumumu lütfen yerleşme olabilir miBenim iliskiden 3 4 gün sonra olmuştu pembemsi gözle zor gördüm ama leke olduğunu anladım yani
Yerleşme olabilir büyük ihtimal anlatikalrinizdn öyle hissettim hayırlısıyla sağlıkla gelsin .adet gününüze daha var mıBenim niye böyle oluyor okuyup yardımcı olabilir misiniz üstte yazdım durumumu lütfen yerleşme olabilir mi
Adet günüm 26 sindaydiYerleşme olabilir büyük ihtimal anlatikalrinizdn öyle hissettim hayırlısıyla sağlıkla gelsin .adet gününüze daha var mı
Demekki 26 kasımda önce eşinizle birlikteliğiniz oldu diye tahmin ediyorum,adet kanaması olsa çoktan olurdu herhalde bol şekildeAdet günüm 26 sindaydi
İnşallah gebeliktir yaDemekki 26 kasımda önce eşinizle birlikteliğiniz oldu diye tahmin ediyorum,adet kanaması olsa çoktan olurdu herhalde bol şekilde
Bir erken gebelik testi yapınİnşallah gebeliktir ya
Yaptim 26 sında yaptım silik ciktiBir erken gebelik testi yapın
Ha o zaman şimdiden hayırlı olsun bir kaç gün daha bekleyin gecikmesini geç döllenme olabilir tekrar gebelik testi yaparsınızYaptim 26 sında yaptım silik cikti
Bakalım inşallah dediğiniz gibidirHa o zaman şimdiden hayırlı olsun bir kaç gün daha bekleyin gecikmesini geç döllenme olabilir tekrar gebelik testi yaparsınız
Bugünde biraz kan geldi bişey anlamadım yaHa o zaman şimdiden hayırlı olsun bir kaç gün daha bekleyin gecikmesini geç döllenme olabilir tekrar gebelik testi yaparsınız
Kist kanaması öyle olmuyor bildiğim kadarı ile anlattgina göre yerleşme kanaması biraz daha sabret bakalım sokulcekmi adetin Allah gönlüne göre versinKızlar merhaba bütün yazışmaları okudum Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ben haziranda düşük yaptım. Bu ay doktor pcos farketti hafif düzeyde ve inositol verdi. Daha yarısına gelmiştim ki sadece peçeteye gelen pembe lekelenme ve kasık ağrısı yaşadım. Doktora gittm inositol kist yapmış hrmen bırakalım folbiol başlayalım dedi. Bir de çok üşütmüşüm iltihap olmuş antibiyotik ve fitil verdi. Yumurtan da çatlamış bu arada dedi o günleri değerlendirmiştim. Bugün reglme 8 gün varken pembe kanama peçeye geldi yine her tuvalete gittiğimde ama çamaşırımda hiç yok. Sizce kist mi yoksa yerleşme mi oldu açık pembe kahverengi değil