yardim eder misiniz

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.393
13.078
248
Iyi aksamlar herkese bi konuda yardim isteyecektim.bayramdan bi kac gun once bi magazadan viskon kumas bi elbise aldim.bayramda giydim sonra yikadim bugun tekrar giyecekken bi baktim baya kisalmis.suya cekmis sanirim utuledim biraz uzadi ama yine kisa yani.fisi faturasi falan hepsini atmistim.bu arada magaza kurumsal degil normal bi butik.sizce gidip derdimi anlatsam urunde degisim yada iade olur mu.daha dogrusu bu konuda haklarim nelerdir

Kötü olmuş .. Elbisenin üstünde kaç derece yıkanağı yazıyo , talimatları uyguladın mı , bazı elbiseler sıkma dahi yapılmıyor ..

O kumaşlar da normal de bi kere suya sokup çıkarın yıkamadan diye onermeleri gerekir. Fiş yoksa biraz zor olur gibi ama mutlaka ürünlerini tanirlar

Iyi aksamlar herkese bi konuda yardim isteyecektim.bayramdan bi kac gun once bi magazadan viskon kumas bi elbise aldim.bayramda giydim sonra yikadim bugun tekrar giyecekken bi baktim baya kisalmis.suya cekmis sanirim utuledim biraz uzadi ama yine kisa yani.fisi faturasi falan hepsini atmistim.bu arada magaza kurumsal degil normal bi butik.sizce gidip derdimi anlatsam urunde degisim yada iade olur mu.daha dogrusu bu konuda haklarim nelerdir
Kaç derecede yıkadınız ?

Bende oyle dusunuyorum ama sonucta benden kaynakli bi durum degilki.ustunde hangi derecede yikanacagina dair bi bilgide yok

Kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine kusurlu mal olarak başvurmayı denersin. Çok pahalı bir ürün muydu uğraşmaya değer mi bilmiyorum da

Normalde geri almaları lazım ama sanırım değiştirmezler sizi sıcak suyla yıkamakla suçlarlar, sinirinizi tavan yaptırıp yollarlar :işsiz:

Ben böyle 1 sene kullandigim urunu bile degistirmeyi basardim ama o mağaza nasıl karşılar bilemiyorum.dene yine de bence

Olmaz tabii ki sonuçta elbisede üretin hatası yok hiç giymeden yıkamadan üretimden kaynaklı bir defo görseniz olurdu ama bu müşteri hatasına giriyor büyük ihtimalle yıkama talimatına uygun yıkamadınız bu da mağazanın sorumluluğunda değil o yüzden zaten yıkamadan iade kabul ederler

Back
X