Amin inşallah İlk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum ve her şey çok karışık
Karışık oldukça stres yapıyorum
Benimle benzer şeyler yaşayan birinide bulamadım forumlarda
Tek çare beklemek sanırım
Teşekkür ederim
Aynen arkadasın dedigi gibi gec döllenmiş deger gun sayısına gore normal gozukuyor. Kesenin kucuk olması kendi diyor 4haftalık diye 4.haftada bebek nasıl oluşsun 7.haftada anca gözükür. Baska doktora git sıfırdan anlat goster sonuçları ve kafaya takma düşeceği yoksada stresten duser. Takdir allahtan doktor bilemez düşüp düşmeyeceğini. Sen morelini guzel tut dua et
Özel hastaneye gittim en son devlet hastanesine gittim
Bugün kan testi verdim beta hcg 4015,0 çıktı
Ayın 29 unda gittiğim de ise 0.216 çıkmıştı
Gerçekten anlamıyorum ne oluyor
Sonuçları yarın göstereceğim doktora
5 hafta 5 günlük gebelikte bebek görünmez bildiğim kadarıyla. haftaya muhtemelen görürsün bebeğini. 7. haftada duymuştum ben kalp atışlarını. beta hcg değerin de artmış. hep aynı doktora mı gittin başka doktora git bu sefer. içini ferah tut canım. bir de karından mı bakıyorlar ultrasonda. karından daha geç görünür
Canım hayırlı olsun öncelikle. Yorumların hepsini okumadım ama hamile olduğunu gördüm bir yorumda. Öncelikle stres yapma hemen görünmez. 5 haftadan sonra görünmeye başlar. Kalp atışlarını da daha sağlık açısından 8 haftada dinleyebilirsin. Bazen kalp atışı olur ama çok ufak olduğu için dinletmiyorlar ben 8 haftadan sonra dinledim :) alttan ultrasonla anca görünür kesen şuan :)
29 unda 0.216 çıkan bugün 4015 çıkıyor bu kadar günde bu kadar yükselmesi normal mi
Yarın sonuçları göstermek için gittiğimde ultrason bakar mı bilmiyorum
29 agustosta hamile değilsem 20-21 günde nasıl 4015 çıkıyor ve doktor 4 haftalık bu kese diyor
Bide 5 hafta 5 gün hamile olman gerekirdi son adet tarihine göre dedi
Kızlar ben çok üzgünüm ve kafam çok karışık
Ve kesenin içi boş diyor
Kafayı yiyeceğim ne oluyor bana anlamıyorum
Cnm başka doktora git bir kaç haftada toparlanir herşey bebişler başlarda böyle yapıyor. Geriden gidiyor ya da ileri gidiyor ama buluyorlar vaktini eninde sonunda. Biz 5+3 keseyi gördük bebiş gelecek buraya dedi doktorum sabırla bekledik 6+6 de kalbini duyduk bebişimizin. İlk randevumda gününden 3 gün büyük çıktı son randevumuzda bir gün eksik yani olur bunlar. Sen de inş görürsün bebişi.
Ne yaptın acaba merak ettim doğrusu .. Benım de adet tarıhıme göre 5,5 haftalık olması gerekiyordu iki ayrı doktora gittim ikisi de 4,5 haftalık dedi kesen Yen'i oluşmuş iki gün önce gelseydin görülmezmiş adet düzensizliği mi yaşıyorsun diye sordu ben yaşıyordum gerçekten de geç döllenme dedi Ocak da gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.. ben de şimdi gün sayıyorum kalp sesini duyayım diye Allah büyük bu mucizeyi veren ona o atışı da verir kalbını temiz tut ..
Merhaba kızlar çok sık girmiyordum foruma
Geç cevap verdiğim için üzgünüm
22 haftalık hamileyim çok şükür şu zamana kadar bir sıkıntım olmadı 2 hafta sonra kontrolüm var