- 13 Eylül 2017
- 485
- 483
- 103
bir sey soracaktim cnm ya idrar testinde cift cizgiyi betahcg degerin 5 ken mi ogrendin? benim dün 22 di bugun tahlil yaptm tek cIzgi cıktı ;((İnşallah nasip olur sağlıklı bir şekilde hamile olduğunu öğrenirsin
Ay ne güzel ya ummadıgın anda
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Keseden anlamadım birsey ama gec dollenme olduysa gec gelişe bilir kurtaj fln sakın yaptırma bekle.Kızlar gebelik kesesi kaç mm bundan anlayan var mı ?
Allah diyorum her zaman rabbim ne buyuk hikmetinden sual olunmuyo resmen mucizeyi yasamissin sen allah sana hayirli bir hamilelik versinKızlar dayanamadım bugün doktora gittim hamileyim kese oluşmuş ama 15 gün sonra bebek oluşacakmış
Ve İnan 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi moralim çok bozuk
Yükselmiş gozun aydın demekki hersey yolunda birdaha nezaman gideceksin ultrasonaÖzel hastaneye gittim en son devlet hastanesine gittim
Bugün kan testi verdim beta hcg 4015,0 çıktı
Ayın 29 unda gittiğim de ise 0.216 çıkmıştı
Gerçekten anlamıyorum ne oluyor
Sonuçları yarın göstereceğim doktora
Cnm başka Dr a git geç döllenme olmuş değer baya yükselmis çünkü karamsar olma Allaha Sığın Rabbim.büyük yardimcin olsn29 unda 0.216 çıkan bugün 4015 çıkıyor bu kadar günde bu kadar yükselmesi normal mi
Yarın sonuçları göstermek için gittiğimde ultrason bakar mı bilmiyorum
29 agustosta hamile değilsem 20-21 günde nasıl 4015 çıkıyor ve doktor 4 haftalık bu kese diyor
Bide 5 hafta 5 gün hamile olman gerekirdi son adet tarihine göre dedi
Kızlar ben çok üzgünüm ve kafam çok karışık
Ve kesenin içi boş diyor
Kafayı yiyeceğim ne oluyor bana anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?