Gebeliğe Hazırlık Yardım eder misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

06qw06

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
89
36
8
Merhabalar
Geçen ay agustos ayında 9 unda adetim başladı 10 unda bitti . Yani 1 gün adet oldum kan çok fazla değildi ancak ufacık bir parça gördüm .
Agustos 25 te kadın doğum doktoruna gittim kan testi yaptı beta hcg 5 ti .negatif dedi. Ultrasonla baktığında her şey iyi yumurtalarında bir sıkıntı gözükmüyor rahim duvarın kalınlaşmış ve sıvı birikmiş adet olmadığın için olan bir durum dedi .
Bu ay yani eylül ayında 9 unda adet olmam gerekirken olamadım ve bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı .
Sizce hamile miyimdir ? Pazartesi doktora gideceğim ama içim içimi yiyor
Eger hamileysem bunu kadın dogum doktorunun o zaman görmesi gerekmez miydi ?
Yeni üyeyim ve ilk gebeliğim olacak çok fazla bir bilgim Yok . Lütfen bana yardımcı olur musunuz ?

merhaba hcg değeri 5 ve üstü olunca gebelik var oluyor bildiğim kadarı ile tekrar yaptırın isterseniz kan testini

şüpheli bir durum gebelikte olabilir hem hcg 5 çıkmış hem idrarda pozitif çıkmış hem adet olmamışsınız yani büyük ihtimal gebelik vardır

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim . Çok karışık bir durum . Bir idrar testi daha yaptım pozitif çıktı . Pazartesiyi beklemek zorundayım sanırım

Son düzenleme:
Evet hamilesin bence.ultrasonda onu goremezdi cunki bebek cok kucukmus.ama 5 cikdiginda o kadar net hamile degilsin dememeliydi tekrar test isdemeliydi.

doktor baktiginda gebelik yeni olusuyordu demekki adete yakin ve gebelik baslangicinda rahimde kalinlasma oluyor..Simdi iki testte pozitifse muhtemelen vardir gebelik Hayirli olsun insallah

Hamilesin canim hayirli olsun :)

tatlim benim de 22 bhcg ve şu asamada hamilelik varsa bile kese gorunmez cok yeni dedi..biraz sabretmen lazim..ben de emin degilim hamile miyim diye..insallah Allah ikimize de hayirlisiyla nasip eder

Sabretmek çok zor
Sabah eczaneye gidip test aldım akşam bir daha gittim aldım
Hala inanmak zor geliyor
Ve aklıma takılan anlattığım gibi ben 1 gün adet olmuştum 15 gün sonra gittiğimde negatifti şimdi pozitif
Acaba bir sorun mu var diye korktum
Hepinize gerçekten çok teşekkür ederim

Testlerin ikisini de yüklemeye çalıştım . İkinci çizgi digeri kadar net degil . Bu sağlıksız bir gebeliğe işaret değildir degil mi ?
Kusura bakmayın sorduğum sorular çok aptalca olabilir
Ama inanın yeni evliyim bebek felan beklemiyorduk ve pek bilgim yok

Eklentiler

• IMG_6429.JPG
    35,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_6421.JPG
    21,8 KB · Görüntüleme: 59
Hayir canim hic alakasi yok bebek kucuk oldugunda silik oluyir cizgi ama seninki baya net hamilesin kipkirmizi insAllah saglikla kucagina alirsin

Bide bendede kan gelmisdi kahverengi ama hamileymisim.oylede olabilur.ama sen yazmissin yeni evlisin ondanda adetin az gelmis ola bilir ben yeni evlendiyimde adetim degisiklik gostermisdi.sen en iyisi heyecanlanma doktara git o seni yonlendirjr bebek buyukde ola bilur oyuzden dedim

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim peki , pazartesi doktor ne derse hepinizi bilgilendireceğim :) çok teşekkür ederim tekrardan :)

İnşallah çok teşekkür ederim 8 cm küçücük ya , inşallah sağlıklı bir şekilde oluşur . Sigara içmemeye çalışacağım

8 cm çok büyük degil mi ultrasonda 8 cm yazıyor ama o kadar olamaz sanırım . Sizce kaç haftalık ? Heyecandan doktora sormayı unuttum

8 cm çok büyük degil mi ultrasonda 8 cm yazıyor ama o kadar olamaz sanırım . Sizce kaç haftalık ? Heyecandan doktora sormayı unuttum
Bence 4 haftalik falan olur canim.sakin siqara icme alkolda 1 tane bile olsa icme.benim bir tadigim alkol aldi oyuzden bebeguni kayb etdi gunah oyle sey yapmamaliydi ama isde akilsiz anneymis.her sey yolunda gidrr insAllah sen dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…