• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
1 aydır yürüyüş yapıyorum çok az kilo verebildim bu yetmiyor gibi kaval kemiğim çok sızlıyor acısından yürüyemiyorum.. Şuan da da yürüyüşe çıktım ve sadece 25 dk yürüyebildim..
1 saat yürüyebilcek kapasitede vücudum ama kaval kemiğimin acısından devam edemiyorum.. Neden olabilir oksijen gitmemesi filan diyor internette sizde böle bişey oldu mu ne yapmalıyım..?
Yürüyüş yapmalıyım ama buna çözüm bulmadan devam edemem nasıl çözebilirim?

Canım normalde 4-5 km yi hiç teklemeden hızlıca yürürdüm nefes nefese bile kalmazdım .. ama 2 ay önce gögüs altımda batma başladı doktora gittim safra kesemde sıkıntı olduğunu söyledi. Önemli bir şeymiş .. gitmediysem belki daha kötü olacaktı.. Demem o Ki bence doktora git görün bakalım neyin varmış

Bende ilk yuruyuse ciktigimda butun kemiklerim agriyordu dayak yemisim gibi.Yurudukce azaldi.Hic yok gibi.Ama yuruyuse ara verince tekrar ağrıyor.Doktora gitme bizde fayda var tabi benimde.Hoppa

1 aydır yürüyüş yapıyorum çok az kilo verebildim bu yetmiyor gibi kaval kemiğim çok sızlıyor acısından yürüyemiyorum.. Şuan da da yürüyüşe çıktım ve sadece 25 dk yürüyebildim..
1 saat yürüyebilcek kapasitede vücudum ama kaval kemiğimin acısından devam edemiyorum.. Neden olabilir oksijen gitmemesi filan diyor internette sizde böle bişey oldu mu ne yapmalıyım..?
Kemiğin ağrıdığına emin misiniz? Kemik ağrır mı onu da bilmiyorum ama kalf kası ağrısı olabilir. Ne zamandır ağrınız var?

meniskus yirtigim var dediginuz gibi kaval kemigi tarafi agriyor diz yerine

Back