Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar.ben 18 yasındayım ve göğüslerim ilk çıktıgı zamanki gibi kaldı.neredeyse göğsüme dokunup göğüs kafesimdeki kemigi sayabiliyorum.rezene çayı,çörekotu yagı,ada çayı,agırlık kaldırma gibi yolları denedim ama olmuyor yardım eder misiniz lütfen (
merhaba arkadaslar.ben 18 yasındayım ve göğüslerim ilk çıktıgı zamanki gibi kaldı.neredeyse göğsüme dokunup göğüs kafesimdeki kemigi sayabiliyorum.rezene çayı,çörekotu yagı,ada çayı,agırlık kaldırma gibi yolları denedim ama olmuyor yardım eder misiniz lütfen (
Sen bişey yapıyomusun büyümesi için canım?yaş 20 bende aynı durumdayım ya ne yapacağımı bilmiyorum elbiselerde gögüs kısmından daralttırıyorum hep :18:
Sen bişey yapıyomusun büyümesi için canım?
Ağırlık kaldırmak göğsünü büyütmez canım diğer uyguladıklarını ne kadar süre kullandın?
çörek otu yağı-kayısı yağı- adaçayı masaj yapıyorum günde 1 bardakta adaçayı içiyorum şu ana kadar pek bi etkisiniz göremedim canım
1 ay falan kullandım ama değişiklik yok :/
Umarım etkisini görürüz kızlar bende hergün keten tohumu ve rezene tüketiyorum
bir faydasını görebiliyor musun canım şerbetçiotunu mu denesem acaba:18:
Artık ölçmüyorum canım görünürdede bir değişiklik yok ama uzun kullanımda etki etmesini umuyorum içinde fitoöstrojen var çünkü
nasıl anlamadım canım
tamam anladım inşallah bir faydasını görürsün canım