- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Benim erkek arkadaşım var ve onu canımdan çok seviyorum. Bu büyük bir vicdan yükü ve sizden yazdim dilendim. Kendimi kimseye kaptirdigim yok. Sozlerinize dikkat edin. Sizin eşiniz yapsa bilmek istemez miydiniz.Ne yapacagini bilemeyip buraya arkadasimin derdi diye konu acip soracak kadar karmasik bir sey yok guzelim.
Bir daha gorusmeyeceksin hepsi bu.
Ne cevap almayi umuyorsun? Mesajlasmaya devam et, karisini sevse sana ozledim demezdi vs bunu mu bekliyorsun?
Evli adamlarla samimi olma, bu kadar kisa acik ve net ve de kolay. Of yani, sıktı bu evli adama kendini kaptirma olaylari
Bakın ben bunun üzerine heryerden engelledim bunu. Butun sosyal hesaplardan iletişimi kopardım. Sonra bana mail atmış. -engellemişsin hayırdır diye. Sonra ona doğru yolu göstermeye çalıştım mail attim. Esine haksızlık etme bilirse üzülür diye. Neler yazdım neler. Insan uzun sure birisiyle birlikte olunca başkalarıyla konusmaya ihtiyac duyuyor yazmis. Sonra bana asilmaya yuzsuzlesmeye başladı. Duygusal ilişki düşünmüyormus eğlenmek istiyormus.
Eşinin ne suçu var dedim. Suçu yok psikolojik birşey bu ben farkliliklara açık Bir insanım dedi. Yani adam demeye bin sahit o yaratık arayış içinde. Arkadaşlar neler yazdı neler. Mail attı yani. Size yemin ederim onu dogruya yönlendirmek istedim.
Bu çift senelerdir birliktelerdi ve daha yeni işleri yoluna koyup evlendiler. Bu adam da namazinda niyazinda bir insan. Çok güvendiğim asla yaomaz dediğim birisiydi. Sizden rica ediyorum su vicdan yumuku hafifletecek birsey soyleyin bana.
Ben öğüt verince böyle konusacaksan mail atma eğlenmeye bak rahat ol biraz diyor. Yine iş seyehatindeymis ve o yüzden bu mailler. Eşinden uzak olduğu için. En son iyice bir pakladim dün aksam mail attim. Yaptığının ne kadar yanlış olduğunu gunah ve haksızlık olduğunu anlattım ama fayda ettiğini düşünmüyorum.
Benim sozlerimde sorun yok da, bu konudaki kisi hareketlerine dikkat etsin ve evli adamlarla gece gece mesajlasmasin, ok? Sanki bu kişi sutten cikmis ak kasik da bir de karisinin bilmeye hakki varmis ahahshaha.Benim erkek arkadaşım var ve onu canımdan çok seviyorum. Bu büyük bir vicdan yükü ve sizden yazdim dilendim. Kendimi kimseye kaptirdigim yok. Sozlerinize dikkat edin. Sizin eşiniz yapsa bilmek istemez miydiniz.
Allah razı olsun ya anladın beni. Bu adamin bana karşı ilgisi yok ki. Esini aldatma başkalarıyla gönül eglendirme derdinde. Bana birsey hissetme o kadar süre birlikte çalıştık elbet ortaya cikardi. Kendimi sorumlu hissediyorum. Benim eşim yapsa ne olursa olsun bilmek isterdim.mesajları silmez, eşine de söylerdim.
"benim kocam yapmaz, seni kancık, kuyruk salladın" diyecek biriyse zaten sürekli adamın ensesinde olur, ne ona rahat verir,
ne de kendi affetmisligiyle size soyledikleri arasındaki celiskiyi cozer, sıkışır kalır.
biraz karakterliyse de bitirir.
herif zaten niyeti bozmus,
çocugu olmadan ogrenmesi eşinin faydasına.
Benim sozlerimde sorun yok da, bu konudaki kisi hareketlerine dikkat etsin ve evli adamlarla gece gece mesajlasmasin, ok? Sanki bu kişi sutten cikmis ak kasik da bir de karisinin bilmeye hakki varmis ahahshaha.
Karisi ne diyecek saniyorsun? Sen neden cevap verdin, surdurdun, kesip atsaydin sen de sorumlusun demezler mi saniyorsun?
Bastan mesafe konsaydi, bu duruma gelinmezdi. Yapilacak sey tekrar soyluyorum, kesip atmak, bunu da cok dusunmeye lüzum yok
Evet adam bana aşık değil. Şimdi beni kestirdi gözüne ki hissettiğim anda yemin ederim heryerden engelledim. Iki gün sonra başkasına gider. Karısına yazık değil mi. Kimse aptal yerine koymayı haketmez. Kiyamiyorum da. Birbirlerini o kadar uzun süre beklediler ki. Ben halen inanamıyorum.laftan anlamaz,
siz degilse, bir baskasına gider...
nedeni size asık olması degil ki, baska biri farklı biri ile maceraya atılmak istemesi, acıkca soylemis bunu zaten.
zaten aşık oldugunu soylese de yine ayrılmalı, aşk duygusal/fiziksel eglence aramak degil.
basınıza gelse nasıl iyi hissedecekseniz oyle davranın.
ben bilmek isterdim.
bugun degil yarın o birine kapılıp terketmesiyle ayrılacaksam da ettigi yanına kar kalmasın, tazminat davamı da acardım.
Evet adam bana aşık değil. Şimdi beni kestirdi gözüne ki hissettiğim anda yemin ederim heryerden engelledim. Iki gün sonra başkasına gider. Karısına yazık değil mi. Kimse aptal yerine koymayı haketmez. Kiyamiyorum da. Birbirlerini o kadar uzun süre beklediler ki. Ben halen inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?