- 21 Ağustos 2019
- 89
- 66
- 8
- Konu Sahibi Gunduz Gece
Arkadaslar iyi aksamlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Kızım 4 aylıkkenden beri biberon kullanıyoruz. zaten dogmadan dr brown gaz önleyici biberon almıştım. Şu ana kadar hep onu kullandım ancak şu anda cok büyük bir sıkıntı var. Bazılarınız biliyorsunuzdur bu biberonun içinde yeşil aparat var gaz önleyici. ve onun temizleme fırcası var. ben her zaman fırca kullanmasam da süngerle bastıra bastıra yıkardım. ama ben işe baslayınca annem biberonun o kısmını hic temizleyemiyor. üstünkörü yıkıyor. eve bir geliyorum aralarda bembeyaz mama kalıntıları. anne bu temiz mi diyorum. yıkadım onu temiz diyor. ama bunlar ne diyorum gözlerim görmüyo o kadarını diyor. Yetkililerini aradım anlattım durumu. Haklısınuz cok delikli hijyeni cok zor dedi. evet sızdırma yapmıyorsa aparatsız kullanın dedi.öyle denedim sızdırmadı ama cocuk mama icerken baslığı sürekli eziliyor büzülüyor içe çöküyor. gork gork hava sesi geliyor. sürekli ara veriyorum. bu böyle olmaz dedim. gittim e bebekten wee babynin geniş agız biberonunu aldım. ( özellikle geniş agız arıyorum. dar agızlının hem temizliği zor hem de mama doldururken dısarı dökülüyor) geldikten sonra yeni biberonla mama yaptım. dr.brownsun baslıgını ona taktım oturdu tam. ama bu da öyle oldu. olmadı gittim wee babynin dar agız biberonunu aldım. yine aynı yine aynı. şimdi en son avent denemek istiyorum. yetkilisi çökme olmaz bunda herhangi bir sorun olursa da 6 ay garantisi var iade edebilirsiniz dedi. Kararsız kaldım ne yapayım. avent alıp( büyük boy 260 ml. oysa bizimki en fazla 120 ml içiyor) deneyeyim mi yoksa dr.browns biberona aparatını temizlemekle ugrasıp devam mı edeyim?