Yardim eder misin?

Aleyy000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
32
3
1
29
Dün ilişkiye girdim. İlk oldugunda prezervatif kullandık. Kondomun içine boşaldı. İkincisinde prezervatifsiz oldu ama bir kac kez içime girdi ve bosalma olmadı. Hamile kalma durumu olabilir mi?

Ertesi gün hapı alabilirsin eczaneden 72 saat süre ile yardımcı olur ama onun dışında Şu anda hiçbir şey yapamazsın kuzum, bekleyeceksin eğer ki istemiyorsan son regl zamanını bekle gelir umarım , ama kocakarı işlerine girme şakın ileride evlat sahibi olma yollarını kapatma

13 mayısta adetim baslamisti duzenli olur yani 1 hafta sonra falan adet olmam lazım olmazsam hamile kaldığım anlamina mi gelir

Onlar eğlenince sorun yok biz eğlenince atarlar, giderler oluyor ben de onu çözemedim

Onlar eğlenince sorun yok biz eğlenince atarlar, giderler oluyor ben de onu çözemedim
Kız ben catlıycam bunlara gulmekten bilerek dalgasına hesap acıyo lar sonra islerine gelmedi mi hesap pasif duruma gecıyor inan bu 4 yada 5. Fılan denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…