Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmam lazım olmaması icinOlabilir
Siz rahatsız oluyosanız yorum yapmayın.Martta da böyle bir konu açmışsınız madem hamile kalmak istemiyorsunuz doğru düzgün bir önlem alsanıza sürekli bu endişeyi yaşamak yerine.
13 mayısta adetim baslamisti duzenli olur yani 1 hafta sonra falan adet olmam lazım olmazsam hamile kaldığım anlamina mi gelirErtesi gün hapı alabilirsin eczaneden 72 saat süre ile yardımcı olur ama onun dışında Şu anda hiçbir şey yapamazsın kuzum, bekleyeceksin eğer ki istemiyorsan son regl zamanını bekle gelir umarım , ama kocakarı işlerine girme şakın ileride evlat sahibi olma yollarını kapatma![]()
Fikir sordun söyledim, akıl danışmadın mı?Siz rahatsız oluyosanız yorum yapmayın.
O şekilde bir fikir danışmadım. Nasihatlerinizi başkalarına verin. TeşekkürlerFikir sordun söyledim, akıl danışmadın mı?
Az once Baska bı postta okudum yine sen yazmıs tın kafa fılan mı buluyorsun bızleO şekilde bir fikir danışmadım. Nasihatlerinizi başkalarına verin. Teşekkürler![]()
Sana da kızacak şimdi, istediği yorumu yazmadın diyeAz once Baska bı postta okudum yine sen yazmıs tın kafa fılan mı buluyorsun bızle
Sana da kızacak şimdi, istediği yorumu yazmadın diye![]()
Onlar eğlenince sorun yok biz eğlenince atarlar, giderler oluyor ben de onu çözemedimAynı anda 2 tane post atmıs aynı konudan kafa buluyorlar ya bende eglenıyo Rum ne guzel stres atıyorum bunlarla
![]()
Onlar eğlenince sorun yok biz eğlenince atarlar, giderler oluyor ben de onu çözemedim![]()
Kız ben catlıycam bunlara gulmekten bilerek dalgasına hesap acıyo lar sonra islerine gelmedi mi hesap pasif duruma gecıyor inan bu 4 yada 5. Fılan denk geldiOnlar eğlenince sorun yok biz eğlenince atarlar, giderler oluyor ben de onu çözemedim![]()
Olmazsanız eğer, test yapın ,, bu kadarını da biliyor olmalısınız diye tahmin ediyorum,13 mayısta adetim baslamisti duzenli olur yani 1 hafta sonra falan adet olmam lazım olmazsam hamile kaldığım anlamina mi gelir![]()
Onlar eğlenince sorun yok biz eğlenince atarlar, giderler oluyor ben de onu çözemedim![]()
Tabiki ama bugun adetim başladı gerek kalmadi sag olunOlmazsanız eğer, test yapın ,, bu kadarını da biliyor olmalısınız diye tahmin ediyorum,
Çünkü içimizde ki insanlıkdan dolayı canım.Valla şimdi okudum yorumları da haklısın bacım ben de saf saf cevaplıyorum![]()