• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edecek biri çıkar mı?

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
arkadaşlar biliyorum hatalı birşey ama bilen varsa yardım edebilirmi facede şifre kırmayı bilen varmı lütfen haayt meselesi yardım eden olursa çok sevinirim teşekürler

aboww bu zor diye biliyorum ama face'in şifreleri kırılamıyor bildiğim kadarıyla...

İstediğiniz şey hatalı bir şey değil kanunsuz ve illegal bir şeydir.

Saçmalık.. ne hayat mamat meselesiymiş...niye kırmak istediğin belli..
Sevgilinin facesini karıştıracaksın.. şüpheleniyosun..
:jeyyar:

telefona kod gönderiyor face diye biliyorum hatalı şifre girip denemen laazım.. ama yinede yapmanı tavsiye etmem hoş bir şey değil..

yanlış biliyormuşum mail şifresi gerekiyor muş :))

niye yaparsınız bunu?
başkalarının özel hayatına neden balıklama dalmaya çalışırsınız
ya da hayır o benim sevgilim onun özeli olamaz diyorsanız niye adama güvenmezsiniz?
şifreyi bulursanız da göreceğiniz şeyler sizi hoşnut etmeyecek ben size söyleyim. bu kadar şüphe varsa genelde aldatılma da oluyor...

çok ayıp!
ayrıca şifre kırmayı biliyormusunuz deyip kaçmışsın..
dök içini önce bakalım..
neden ve kime karşı yapmak istiyorsun...
yok öyle cööö deyip kaçmak!!!!

mail şifresini biliyorsan kişinin yada gizliş sorusunu tahmin edebilecek kadar tanıyorsan olur...
şahsen ben yaptım ve oldu ...(küçük kızkardeşiminkini):kedi:

çok ayıp!
ayrıca şifre kırmayı biliyormusunuz deyip kaçmışsın..
dök içini önce bakalım..
neden ve kime karşı yapmak istiyorsun...
yok öyle cööö deyip kaçmak!!!!

burası kadınlar kulübü:enbuyukkk: bizden kaçamaazzzsııınnn!! delikafadulden::roflol:

benimde kız kardeşimin face galiba yanlış yolu sececek biri ile tanışmış msnsinden iletilerden okudum ama faceki msnsi farklı giremedim karşıma alıp konuştum olmadı bu face o kadarda iyi birşey degil ondan korktumdu neyse rabbim yardımcımız olsun heopinize teşekürler yardımlarınız için

ay hayat memat meselesiii ay kırmazsan ölürsün yazıııııkk

hey Allah'ım ya:delphin:

nıye bu kadar terslednız kızı sankı hıcbırınız hıc kırmadınızkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ne kadar meraklısınız insanların hayatını yargılamaya gerçekten yazık size ya
Hiç mi saygınız yok insanlara bu konuyu açan arkadaşımız böle istemiş face şifresini kırmayı bilmiyoduysanız girmeseydiniz topiğe
yargı yargı yargı nolmuş yani hemen kesip attınız kızı ya

Back