• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edebilirmisinizzz

Aslihan3457

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
59
18
88
31
merhaba kızlar idrar testim pozitif kanda gebelik değerimde 1385.49 çıktı yarın doktora gidicem ama aklıma takılan bişey var bu değerde kimyasal gebelik olabilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim

Bi tek değerle kimyasal olup olmadığı anlaşılmaz. 2 gün arayla yapılması gerekir testin.deger düşüyorsa kimyasaldir. Ama yarın doktora gidince eğer değer 2bini astiysa zaten kese görünür, öyle anlarsınız
Merak etmeyin kimyasal değildir inşallah.

Bi tek değerle kimyasal olup olmadığı anlaşılmaz. 2 gün arayla yapılması gerekir testin.deger düşüyorsa kimyasaldir. Ama yarın doktora gidince eğer değer 2bini astiysa zaten kese görünür, öyle anlarsınız
Merak etmeyin kimyasal değildir inşallah.

Teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah öyle bişey değildir ama yeni öğrendim daha insanın aklına takılıyo acaba mı diye endişelendim

Teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah öyle bişey değildir ama yeni öğrendim daha insanın aklına takılıyo acaba mı diye endişelendim
Yok canım merak etme zaten eğer kimyasal olsaydı bu değerde çok sancı çekerdin. Zaman geçtikçe bebek buyudukce değer yükseldiği için bebeğin yerleştirdiği yumurtalık kanalı zorlanıyor, sancı yapıyor kimyasalda. O yüzden için rahat olsun bence.

Yok canım merak etme zaten eğer kimyasal olsaydı bu değerde çok sancı çekerdin. Zaman geçtikçe bebek buyudukce değer yükseldiği için bebeğin yerleştirdiği yumurtalık kanalı zorlanıyor, sancı yapıyor kimyasalda. O yüzden için rahat olsun bence.

Öylemi diyosun ya aklımda hiç yoktu böyle bişey arkadaş söyledi şimdi korkuttu beni yarın doktorda çıkar herşey zaten öyle çok aşırı sancımda yok biraz böyle kasılmam var o kadar ama oda öyle can yakıcı zorlayıcı değil buda normal sanırım

Sizin bahsettiğiniz dış gebelik.
Kimyasal gebelikte bebek tutunamaz ve atılır kanama ile.

merhaba kızlar idrar testim pozitif kanda gebelik değerimde 1385.49 çıktı yarın doktora gidicem ama aklıma takılan bişey var bu değerde kimyasal gebelik olabilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim
Son adet tarihiniz ne?
Ayrıca değeriniz çok güzel niye illa kimyasal gebelik olmak zorunda ki..?
Başka insanların ne dediğine kulak asmayın bence. Her kafadan bir ses çıkar ve bu sizin pskolojinizi bozar.
Gayet sağlıklı bir gebelik başlangıcındasınız. Bu şekilde düşünün.
Allah tamamına erdirsin :)

Back