• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edebilirmisin :)

havintok

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
24
0
16
İzmir
salı günü 7 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.şuan kanamam yok dr sormayıda unuttum acaba bir dahaki hamile kalmayı ne zaman düşünmeliyim yardımcı olabilirmisiniz?şimdididen sağolun :)

salı günü 7 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.şuan kanamam yok dr sormayıda unuttum acaba bir dahaki hamile kalmayı ne zaman düşünmeliyim yardımcı olabilirmisiniz?şimdididen sağolun :)

biraz vücudun dinlensin bence . Doktordan iyi biz bilemeyiz ama benim eltimin bebeği karnında ölmüüştü kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldı

geçmiş olsun canım çok üzüldümm :( biraz zaman ver kendine vücudun toparlansınn ama bence yine bi doktoruna danış...

merhaba canım,geçmiş olsun öncelikle.bende nisan ayında 10 haftalık bebeğimi gelişemediği için kürtaj ile aldırmak zorunda kalmıştım.doktor kürtajdan 1 hafta sonra kontrole çağırdı ve 2 ay korunma süresi verdi.bu süre zarfında folbiole devam etmemi istedi.kürtaj sonrası adetin gecikebilir sakın panik yapma canım.benim 46 gün sonra adetim gelmişti.bunu da unutmadan söyleyeyim dedim.İnşallah en kısa zamanda vücudun normal düzenine döner ve bebişini sağlıkl kucağına alırsın canım.sevgilerimle :)))

merhaba öncelıkle geçmiş olsun... doktorunuz bebegın kalbının durması ile alakalı bir durumdan bahsettimi... yapılan bir yanlıştan ötürü mü yoksa farklı sebeblerı varmıymıs...
bu arada gebelık için 3 ay beklemelı ve folıc kullanmaya devam etmelısın.

bende 7 haftalıkken boş gebelikten kürtaj oldum üzeerinden iki ay geçti genelde 3 ay diyolar ama ben beklemek istemiyorum bugün kolmene başladım bakalım hayırlısı allah sana sabır versin ben yaşadım resmen yıkıldım ama zaman ilaç oluyo işte ...

bende 7 haftalıkken boş gebelikten kürtaj oldum üzeerinden iki ay geçti genelde 3 ay diyolar ama ben beklemek istemiyorum bugün kolmene başladım bakalım hayırlısı allah sana sabır versin ben yaşadım resmen yıkıldım ama zaman ilaç oluyo işte ...

slm sizede gecmış olsun ... hayırlısıyla cocuk sahıbı olursunuz inş. yazınızda bugun kolene başladım yazmışşınız anlayamadım da o nedemek:40:
bende bebegımı 25 hazıranda kurtaj ıle aldırdım kalbı durmustu bende hemn yapmak ııyorum cocuk ama hala adet gormedim adet gorsem kendımı bılcem:49:

benım bebegımın kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum bende doktor 3 ay korunma suresı verdı vucudun kendını toparlayabılmesı acısından dusuk rıskını azaltmak nedenı ıle bencede beklemekte yarar var...acele ıle saglıksız bır gebelık olacagına zamanında saglıklı bır gebelık gecırmek oncelık olmalı Allah saglıklı evlatlar versın ısn ısteyen herkese hayırlı zamanda :)gecmıs olsun

ben de 9 haziranda , 7 haftalık bebeğimin kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım
40 gün oldu hala adet olamadım artık sinirlerim bozulmaya basladı biraz
bana 2 adet sonrası gel bir kontrol edelim eger sıkıntı yoksa sonra deneyebilirsinz demisti ama
ben daha ilk adetimi dahi olamadım
ki bazen ilk adetin geciktigi gibi ikincisinde de gecikme olabiliyormus
ben insallah düzene girerse ekimden sonra denerim diye düsünüyorum .
folik asit kullanmayı bırakmıstım
yeniden basladım onunla ilgili doktor ayrıca bir sey söylemedi ama zaten ilk bebekten önce de 6 aydır kullanıyordum. ( 3 ay öncesi yeterli diyorlar ama 3. ay denememizde gelmisti nerdeyse 6 aydır kullanıyordum )

selam arkadaşlar bende 9 nisanda 9 hafta 3 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.ama benim kanamam ilk 2 hafta hariç kahverengi leke şeklinde diğer adet zamanıma kadar sürdü.şimdi çok şükür düzenli gidiyorum.doktorum kürtajdan sonra iki kere adet gördükten sonra korunmayı bırakabilirsin demişti.folic devam bu arada.kendi doktorum hiç bir test vermedi ama ben devlet hastanesine gidip belli başlı bir takım testleri yaptırdım.çok şükür bir şey çıkmadı.bizde bu ay bıraktık korunmayı.hayırlısı bakalım.

ben bebegin kalp atışları ile alakalı net birşey duymak istiyorum sanırım okuduklarımdan de ole anladım genelde ilk cocukta ve11. haftaya kadar bu tehlıke soz konusu ... işte bende ne yapmamalıyımın derdındeyım bır sonrakı hamılelıgımde..özellıkle neye dıkkat etmelıyım.. ama doktorum hıc bırsey demıyo somut bırsey yok yanı sızlerde varsa doktorunuzun paylastıgı seyler belırtrmısınz....

canım bu konuyla ılgılı bende coka rastırma yaptım doktorumuda yedım ancak patolojıden bısey cıkmadı yanı bu guz<el bırsey dedı olabılır ılk gebelıklerde oluyor boyle seyler hamılelık surprızlerle dolu 8 aya kadar hersey ıyı gıdıyo sonra cocuk olebılıyor bıle dedı bu acıklama benı asla tatmın etmedı kendımıde sucladım ben mı bırsey yaptım ona zarar verecek dıye agladım doktorun yanında o ankı psıkolojımn etkısıyle hayır kesınlıkle gıt arastır senı tesellı ıcın soylemıyorum bu cok olası bısey ıns bıdahakılerde sorun yasamassın dedı

ben bebegin kalp atışları ile alakalı net birşey duymak istiyorum sanırım okuduklarımdan de ole anladım genelde ilk cocukta ve11. haftaya kadar bu tehlıke soz konusu ... işte bende ne yapmamalıyımın derdındeyım bır sonrakı hamılelıgımde..özellıkle neye dıkkat etmelıyım.. ama doktorum hıc bırsey demıyo somut bırsey yok yanı sızlerde varsa doktorunuzun paylastıgı seyler belırtrmısınz....

benim doktorumun dediği ilk bebekte normal
bir tek patalojiye gitti bir şey çıkmadı
araştırmaya filan gerek yok dedi
şanssızlık dedi sadece benim durumum için
bana kalsa ben de gidip 3 5 test yaptırmak istiyorum ama gerek görmedi
bir adet görsem aslında başka doktora da gidip görünsem diyorum
hatta devlete gidip tahlilde mi yaptırsam
hoş devletteki doktolar da ne kadar ilgilenebilirler bilmiyorum

selam arkadaşlar bende 9 nisanda 9 hafta 3 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.ama benim kanamam ilk 2 hafta hariç kahverengi leke şeklinde diğer adet zamanıma kadar sürdü.şimdi çok şükür düzenli gidiyorum.doktorum kürtajdan sonra iki kere adet gördükten sonra korunmayı bırakabilirsin demişti.folic devam bu arada.kendi doktorum hiç bir test vermedi ama ben devlet hastanesine gidip belli başlı bir takım testleri yaptırdım.çok şükür bir şey çıkmadı.bizde bu ay bıraktık korunmayı.hayırlısı bakalım.

sen hangi tahlilleri yaptırdın canım .

insallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun

sen hangi tahlilleri yaptırdın canım .

insallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun

ben hormon testleri,toxoplazma,protein,sarılık testleri yaptırdım bir tek genetiğe girmediler.benim doktorumda ilklerde olur dedi.benim içim rahat etmedi.üsküdar devlet hastanesinde ki sevinç şanislioğluna gittim durumumu anlattım.oda bana testleri yazdı sağolsun.

ben hormon testleri,toxoplazma,protein,sarılık testleri yaptırdım bir tek genetiğe girmediler.benim doktorumda ilklerde olur dedi.benim içim rahat etmedi.üsküdar devlet hastanesinde ki sevinç şanislioğluna gittim durumumu anlattım.oda bana testleri yazdı sağolsun.

işyerim o hastaneye yakın sayılır ben de bir randevu alıp gideyim kendisine
cok saolasın

aynı şeklde bende 8 buçuk haftalıkken kürtaj oldum bende de kanama olmadı kontrolde pıhtı kalmış dedi ultrasonun baskısıyla puhtı kanamaya başladı doktor 3 ay dedi bizde bu ay başladık 3 ay oldu çünkü.çok geçmiş olsun inşallh yeni ve sağlıklı
bebişlerimiz gelir

slm sizede gecmış olsun ... hayırlısıyla cocuk sahıbı olursunuz inş. yazınızda bugun kolene başladım yazmışşınız anlayamadım da o nedemek:40:
bende bebegımı 25 hazıranda kurtaj ıle aldırdım kalbı durmustu bende hemn yapmak ııyorum cocuk ama hala adet gormedim adet gorsem kendımı bılcem:49:

:) ben aslında klomen yazmak istemiştim yumurtanın gelişmesini sağlayan bi ilaç onu kullandıktan sonra hamile kalmıştım şimdi yine başladım allah yardımcımız olsun

Back