Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salı günü 7 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.şuan kanamam yok dr sormayıda unuttum acaba bir dahaki hamile kalmayı ne zaman düşünmeliyim yardımcı olabilirmisiniz?şimdididen sağolun :)
salı günü 7 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.şuan kanamam yok dr sormayıda unuttum acaba bir dahaki hamile kalmayı ne zaman düşünmeliyim yardımcı olabilirmisiniz?şimdididen sağolun :)
bende 7 haftalıkken boş gebelikten kürtaj oldum üzeerinden iki ay geçti genelde 3 ay diyolar ama ben beklemek istemiyorum bugün kolmene başladım bakalım hayırlısı allah sana sabır versin ben yaşadım resmen yıkıldım ama zaman ilaç oluyo işte ...
ben bebegin kalp atışları ile alakalı net birşey duymak istiyorum sanırım okuduklarımdan de ole anladım genelde ilk cocukta ve11. haftaya kadar bu tehlıke soz konusu ... işte bende ne yapmamalıyımın derdındeyım bır sonrakı hamılelıgımde..özellıkle neye dıkkat etmelıyım.. ama doktorum hıc bırsey demıyo somut bırsey yok yanı sızlerde varsa doktorunuzun paylastıgı seyler belırtrmısınz....
selam arkadaşlar bende 9 nisanda 9 hafta 3 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.ama benim kanamam ilk 2 hafta hariç kahverengi leke şeklinde diğer adet zamanıma kadar sürdü.şimdi çok şükür düzenli gidiyorum.doktorum kürtajdan sonra iki kere adet gördükten sonra korunmayı bırakabilirsin demişti.folic devam bu arada.kendi doktorum hiç bir test vermedi ama ben devlet hastanesine gidip belli başlı bir takım testleri yaptırdım.çok şükür bir şey çıkmadı.bizde bu ay bıraktık korunmayı.hayırlısı bakalım.
sen hangi tahlilleri yaptırdın canım .
insallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun
ben hormon testleri,toxoplazma,protein,sarılık testleri yaptırdım bir tek genetiğe girmediler.benim doktorumda ilklerde olur dedi.benim içim rahat etmedi.üsküdar devlet hastanesinde ki sevinç şanislioğluna gittim durumumu anlattım.oda bana testleri yazdı sağolsun.
slm sizede gecmış olsun ... hayırlısıyla cocuk sahıbı olursunuz inş. yazınızda bugun kolene başladım yazmışşınız anlayamadım da o nedemek
bende bebegımı 25 hazıranda kurtaj ıle aldırdım kalbı durmustu bende hemn yapmak ııyorum cocuk ama hala adet gormedim adet gorsem kendımı bılcem