Yardım Edebilir misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi u-c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

u-c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
10
1
3
33
adet günüme 4-5 gün kala yoğun bir şekilde göğüs ağrım basladı 29. günde adet oldum ama 1 gün sürdü 2. günü sadece k.rengi lekelenme oldu bu 2 gün çok ağrılı bir şekilde oldu 1 yıllık evliyim cocuk bekliyoruz yardım edebilirmisiniz ?

Çocuk bekliyoruz derken hamile misin yoksa bebek mi istiyorsunuz ? Eğer hamile olduğunuzu henüz bilmiyorsanız yerleşme kanaması olabilir diye tahmin ediyorum. Bebek rahime yerleşirken rahimden bir miktar kan gelebilir açık pembe veya koyu kahverengi gibi değişebiliyor. lekelenme hamilelik belirtisidir. idrar testi veya kesin yol kan testi ile öğrenebilirsiniz.

çocuk istiyoruz özellikle kocam çok istiyor.. bayramın ilk günü oldum ikinci günü k.rengi lekelenme oldu. anlamadıgım nokta şu olmam gereken günde hasta oldum bunda bir sıkıntı yok 4-5 gün sürüyordu bu neden ilk günden kesildi.

dediğim gibi yerleşme kanaması olabilir. idrar testi yapın bence. bayramdan sonra da kan testi yapabilirsiniz. yada acile gidip kan testi isteyebilirsiniz özelde de yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…