Yardım Edebilir Misiniz ?

lale57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
4
0
36
Balıkesir
Nişanlım ile ilk kez ilişkiye gireceğiz pazar günü. Doğum kontrol hapına adet görüldüğü gün başlanması gerekiyormuş ancak ben o günü kaçırdım. Ayın 17 sinde adet olmuştum. İlk ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullansam ve aynı ay içerisinde adet olduğum gün doğum kontrol hapına başlasam bir sakıncası olur mu?

ilişkiye girdikten sonra ertesi gün hapı kullanabilirsin canim.. ilişki sürekli devam edecekse birdahaki ay dediğin gibi yaparsın ama evlenmeden ilişki tavsiye etmiyorum ..

ilişkiye girdikten sonra ertesi gün hapı kullanabilirsin canim.. ilişki sürekli devam edecekse birdahaki ay dediğin gibi yaparsın ama evlenmeden ilişki tavsiye etmiyorum ..

Ben bu ay 17 sinde adet oldum. Pazar günü ayın 29'unda ertesi gün hapı kullanacağım. Okuduğuma göre kanama yapabiliyormuş. Bu kanama en çok kaç gün sürer? Yani adetim olmadan ayın 17 sine gelmeden biter değil mi? Anlarım yani. Birde hormanel veya vücuta etkisi olurmu acaba ikisinide 15 gün arayla kullanmış olacağım.

nasil yani yaa evlenmedenmi iliskiye gircenizzz :122:
herneyyseeee cevabina gelince canim, bende senin gibi bilmiyordum dügünümden 3 gün önce icmeye basladim hatta 2 gün deyim bisi olmadi, yani hamile felan olmadim güzelim!

nasil yani yaa evlenmedenmi iliskiye gircenizzz :122:
herneyyseeee cevabina gelince canim, bende senin gibi bilmiyordum dügünümden 3 gün önce icmeye basladim hatta 2 gün deyim bisi olmadi, yani hamile felan olmadim güzelim!

Nişanlıma gözüm kapalı güveniyorum, bir sorun görmüyorum açıkçası:78: Son kez birdaha emin olmak için sorayımda sonra kötü birşeyler olmasın. Ertesi gün hapı içildikten 15 gün sonra doğum kontorl hapı kullanılmaya başlansa bir sorun olmaz yani. Umarım kötü bişi olmaz yaa:26: Korkuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…