Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaYardım edebilir misiniz? ...
ben saçımı karamele boyamak istiyorum ..yüzüm buğday renk kaşlarım siyah çok uyumsuz durur mu ? kaşımın renginide açmak istemiorm ..bir öneri vereblirmisiniz ??
canım bende bugday tenlıyım gecen sene sıyahtan acık karamel e dondum kaslarım koyu oldugu ıcın uyumsuz oldu sen enıısı kasınıda actır ben bu sefer oyle yapıcam optum:)
benımde kaslarım sıyah ve bende sıyah sactan karamele dondum esmer degılım kumralmısım:) kaslarımı boyamıyorum o kadarda batmıyor ama ıstersen kasların cok dıkkat cekerse sac boyanla boyarsın 5,6 dk bekletırsın bı kac ton acılır o da yeter zaten
saçımı iLk defa boyuyacaqım o yzden tereddütlüyüm ..saçlarımın rengi açık kumral ama kaşımla saçım çok uyumsuz ,kaşlarımda aksine siyah ..evde ablama boyatmak istiyorum karemeli tutturabilirmiyiz ? çok kararsızım ..siz hangi markayla boyamıştınız ?fikir verebilrimisinz?
ben colorx kullanıyorum tup bıtkısel boya hem ekonomik hemde kaliteli ben boyamdan çok memnunum ilk boyamansa tutar tabi karamel, palettede kullanmıstım onceden ama karamelini degil, 6 numarayla baslayanalara boyama kızıllık olur ve kahveye doner, ben colorx ın 7 numarasıyla 8.1 ını karıstırıyorum guzel bır karamel oluyor buradan bakabılırsın, kaslarınıda boyarsın sac boyanla dedıgın gıbı bıraz bekletırsın rengı acılana kadar ama sacından koyu kalsın tabıkı yoksa kotu gorunur http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-istedigim-sac-rengine-ulastim-kestirdim.html