• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edebilir misiniz acaba?

yemyeshill

GeZeGeN_
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.339
53
683
37
İstanbul
ben 3 haftalık evliyim ve son 1-2 gündür vajinamda bir kaşınma ve yanma oluyor sanki pişik olmuş gibi kızarıklıklar var ve beyaz pıhtı şeklinde akıntı var... Bunun nedenini anlayamadım acaba neden olmuştur? bana bu konuda bilgi verebilir misiniz???

ben 3 haftalık evliyim ve son 1-2 gündür vajinamda bir kaşınma ve yanma oluyor sanki pişik olmuş gibi kızarıklıklar var ve beyaz pıhtı şeklinde akıntı var... Bunun nedenini anlayamadım acaba neden olmuştur? bana bu konuda bilgi verebilir misiniz???

canım benm öncelkle tebrk edrm allah bi yastkta kocatsın cnm ömmr boyu mutlulklar canım bu normala bişi evlilikte bazı seyler farklılasıor kadın oluorsun canım benm normaldir canım istersn bi doktora muayne ol krem verir doktor takma olurmu:1hug:

canım belliki mikrop kapmışsın mantarda olmuş olabilirsin büyük ihtimalle.bence bi kadın doğumcuya gözükmende fayda var,bu arada sabun sürme sakın bol bol duş al canımyerimseniben

Yeni evliliklerde , yeni cinsel birleşmelerde sıkça görülen balayı sistitine yakalanmış olmalısın. Bende de olmuştu ve doktorum ilk cinsel birleşmeden sonra neredeyse her kadının mantar yada sistitle tanıştığını söylemişti. Doktora görünmende fayda var, ilaç verecektir. Korkulacak bir şey değil. Geçmiş olsun.

canım öncelikle çok mutluluklar dilerim. bende yeni evlendim 3 ay oldu ve ilk ayda senin şikayetlerinden bende de vardı doktora gittim ve mantar dedi fitil felan verdi. bunlardan sonra 2. ay tekrar etti ve çok kötü oldu kaşıntıdan kaç gece uyuyamadım.meğerse mantar ilerlemiş. bence hiç vakit kaybetmeden doktora git bitanem.

sanırım mantarsın. ben de olmuştum. tedavi olmadan çok zorlanırsın.

cok tesekkur ederım arkadaslar beni bayağı endişelendirmişti şu an kullandığım bazı antibiyotikler kanımda mikrop cıkmıstı gecen hafta ptesı onlar bıtınce doktora gitmeyi düşünüyorum inş. zor bir tedavisi yoktur.

cok tesekkur ederım arkadaslar beni bayağı endişelendirmişti şu an kullandığım bazı antibiyotikler kanımda mikrop cıkmıstı gecen hafta ptesı onlar bıtınce doktora gitmeyi düşünüyorum inş. zor bir tedavisi yoktur.

antibiyotikler yapar. ama tedavisi kolay.geçmiş olsun...

Back